Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2018

Berbec

Cu toate că nu ești în cea mai bună starea a ta, va trebui să te mobilizezi la locul de muncă, deoarece activitățile vor fi acaparante, iar șefii vor avea atenția îndreptată asupra ta.

Taur

Ești agitată și neliniștită și transmiți stările tale și celor din jur. Din această cauză, poți intra foarte ușor în conflicte cu cei dragi. Atenție la dialogurile cu șefii!

Gemeni

Dacă nu știi să lași orgoliul deoparte și să fii mai înțelegătoare, riști să intri în comnflicte serioase cu un prieten și, în contextul astral al momentului, cu Mercur, guvernatorul tău, aflat în retrogradare, nu ar fi exclus să închei definitiv o relație.

Rac

Te stresezi inutil la locul de muncă și tinzi să arunci vina asupra altor persoane. Ai mai multă grijă la dialogurile cu colaboratorii sau superiorii, deoarece se pot deteriora și tot tu vei fi cea afectată.

Leu

Ai tendința de a trece de la o stare la alta și, mai grav, de a-ți schimba deciziile în funcție de acest aspect, ceea ce poate creea confuzie în jurul tău. În plus, poți face alegeri greșite.

Fecioară

Te încăpățânezi să faci totul după bunul tău plac și acest fapt te poate pune într-o lumină proastă la locul de muncă. În plus, în familie, cu această atitudine, nu vei primi sprijinul celor dragi.

Balanţa

Ești foarte reticentă la tot ce este nou și ai o atitudine ostilă față de persoanele cu care intri în contact. Încearcă să nu devii excesiv de critică dacă-ți dorești să păstrezi relațiile cu cei din jur cel puțin la nivelul de până acum.

Scorpion

Este foarte posibil ca niște evenimente neașteptate petrecute la locul de muncă să-ți dea peste cap programul. Dacă este nevoie, te sfătuim să faci un compromis în acest sens și să te revolți data viitoare, când contextul astrologic poate fi mai favorabil acestor tipuri de dispute.

Săgetător

Ai tendința de a-ți critica peste măsură partenerul de cuplu și devii mult prea autoritară cu copiii, dacă ești părinte. Această atitudine nu te ajută absolut deloc, ba din contră, este posibil să te faci singură să suferi.

Capricorn

Intri în conflicte cu membrii familiei pe teme legate de patrimoniu, avere, bunuri comune sau, dacă locuiești în aceași casă cu părinții, copiii, frații, așteaptă-te la discuții în contradictoriu privind administrarea sarcinilor.

Vărsător

Este posibil să pleci într-o delegație neașteptată în interes de serviciu și te sfătuim să nu faci lucrurile în grabă. Fii atentă la informațiile care ajung la tine sub o formă sau alta. Ai putea primi niște răspunsuri fără să-ți fi propus să le afli.

Peşti

Te stresezi peste măsură cu privire la situația financiară. Posibil să ai de tras de pe urma unor datorii, credite, bani împrumutați și nereturnați. S-ar putea fii dezorientată și să alergi în toate direcțiile pentru a rezolva situația.