Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2017

Berbec

Cineva încearcă să îţi saboteze planurile. Discută cu apropiaţii şi asigură-te că tot ce vrei să faci îţi este susţinut şi de cei dragi, altfel, pe cont propriu, nu vei reuşi.

Taur

Reuşeşti să obţii ceva ce îţi doreai mult să afli sau să ai. Din fericire pentru tine, nimeni nu se împotriveşte azi planurilor tale, aşa că poţi spera la o surpriză şi mai mare spre seară.

Gemeni

Sperai ca azi să te relaxezi, dar cineva din familie îţi dă planurile peste cap. Gândeşte-te bine dacă are rost să te cerţi cu această persoană... în curând vei avea nevoie de ajutorul ei.

Rac

E timpul pentru o schimbare. De azi, încerci să fii mai responsabilă, mai implicată, mai ancorată în realitate. Şi totuşi, cineva nu iese din mintea ta. Sunt şanse să te fi îndrăgostit.

Leu

Încerci mult azi să faci ceea ce ţi-ai propus, dar ştii cum e... planurile de acasă nu sunt mereu aceleaşi cu realitatea. Nu-i nimic, aşa vei mai ieşi din zona de confort. Şi cine ştie ce surprize te aşteaptă!

Fecioară

Aşteptarea a luat sfârşit. De azi, iei o hotărâre care te schimbă şi îţi va schimba şi viaţa în curând. Nu mai poţi continua să trăieşti într-o minciună. Bravo ţie!

Balanţa

Traversezi o zi plină de întrebări, de melancolie şi de gânduri ciudate. Poate că o scurtă vacanţă nu ţi-ar strica, să te concentrezi mai mult pe tine, şi mai puţin pe nevoile celor din jur...

Scorpion

Ai jurat că nu vei mai face ceea ce te surprinzi pe tine însăţi făcând azi. Tocmai de-asta există expresia niciodată să nu spui niciodată. Oricum, sunt şanse mari să fie doar ceva trecător...

Săgetător

Te bucuri azi de compania unei persoane dragi, de care îţi era dor, dar cu care iată că ai reuşit să te întâlneşti, chiar în ultimul moment. Nu veţi avea mult timp la dispoziţie, dar contează calitatea timpului, nu cantitatea, nu-i aşa?

Capricorn

Bucură-te de o zi plină de bucurii mărunte şi de oameni dragi. O să te şi relaxezi, o să-ţi reîncarci bateriile şi vei fi gata pentru o nouă săptămână plină de provocări!

Vărsător

Sunt şanse ca azi, cineva din familie să-ţi facă un cadou inedit - poate o excursie, poate un bilet la un concert pe care îl aşteptai, poate chiar să-ţi dăruiască ceva scump sau exotic.

Peşti

Azi ai şanse mari să te îndrăgosteşti pe stradă, sau la coadă la supermarket, de o persoană misterioasă, care va reuşi cumva să intre în viaţa ta şi să îţi fie alături mult timp de acum încolo.