Horoscopul zilei de 19 martie 2019

Berbec

Zi cu neînțelegeri în comunicare. Asta te-ar putea obosi, te-ar putea frustra. Încearcă să-ți menții calmul și să-ți vezi de activitățile zilnice, indiferent de probleme. Se vor rezolva ele până la urmă.

Taur

Sunt șanse mari să primești o propunere inedită azi, propunere ce poate avea legătură cu un nou loc de muncă. Dacă simți nevoia de a afla măcar mai multe informații, nu ezita să o faci. Nu știi niciodată cum apare o oportunitate în viața ta.

Gemeni

Azi te bucuri de tot ceea ce astrele scot în calea ta - comunicare mai apropiată ca oricând cu o persoană dragă, eficiență și surprize la locul de muncă, poate un împrumut returnat și, în general, numai vești bune!

Rac

Azi e vremea relaxării, chiar dacă ai mult de muncă. Pur și simplu nu te poți concentra pe asta, ai nevoie de puțină liniște, de o pauză. Încearcă să termini mai repede munca pentru a fugi acasă, unde te simți cel mai bine.

Leu

Azi ai parte de vești bune, vești ce țin de sănătatea unei rude. Chiar dacă ziua nu o să înceapă prea bine - s-ar putea să trebuiască să însoțești această persoană la spital - măcar veștile bune vă vor însenina seara.

Fecioară

Ai grijă de bani azi. Riști să îi cheltuiești mai repede ca oricând pe cei pe care îi mai ai, iar asta nu e deloc în regulă. O să te trezești că ai nevoie de un împrumut când o să-ți fie lumea mai dragă, dacă nu economisești acum.

Balanţa

Azi ai toate șansele de a te implica într-un flirt riscant. Ai grijă, nu e musai să fie față-n față, ar putea fi și pe internet. Însă asta nu înseamnă că e mai puțin important decât unul live.

Scorpion

Te străduiești să afli adevărul într-o privință legată de un conflict de la locul de muncă. Chiar dacă nu te afectează în mod direct acest conflict, simți că e de datoria ta să faci lumină în acest mic scandal.

Săgetător

Obișnuiești să îi ajuți pe toți cei din jurul tău oricând au nevoie, însă azi o să trăiești o mare dezamagire - când tu vei avea nevoie de o mână de ajutor, nimeni nu se va oferi. Asta o să-ți lase un gust amar.

Capricorn

Orice ar fi azi, încearcă să nu faci investiții majore sau cheltuieli extravagante. Mai bine ai grijă de buget, pentru că nu știi niciodată când se poate întoarce roata și te poți trezi fără niciun ban.

Vărsător

Încearcă să rezolvi prin comunicare orice problemă ar apărea în cuplu. Indiferent de cauze, adevărul va ieși la iveală mai devreme sau mai târziu, iar discuțiile deschise sunt cele care vă vor ajuta întotdeauna.

Peşti

Azi simți nevoia unei discuții sincere cu cineva apropiat, dar subiectele tind să degenereze și cumva ajungeți într-o zonă fierbinte, mai degrabă de flirt, decât de comunicare banală. Aveți grijă, vă jucați cu focul!