Horoscopul zilei de 19 martie 2018

Berbec

Începi ziua cu energie şi cu bună dispoziţie, dar pe parcurs, oamenii din jur şi treburile de la serviciu nu numai că te obosesc, dar te şi deprimă puţin. Poate că şi vremea e de vină... Gândeşte pozitiv şi o să fie bine.

Taur

Bucură-te de o zi plină de idei şi de inspiraţie. Dacă în prima parte a zilei o să ai parte de multe realizări, o să termini tot ce ţi-ai propus de dimineaţă şi o să-ţi uimeşti şefii cu calităţile tale, în a doua parte a zilei, principala ta preocupare vor fi planurile de viitor.

Gemeni

Azi ai parte de multă socializare, de momente de veselie alături de persoanele dragi, dar şi de un mic moment de dramă, care te cam dă peste cap, din punct de vedere mental. Încearcă să nu pui totul la suflet şi priveşte lucrurile cu optimism.

Rac

Cineva te enervează peste măsură azi, iar asta îţi strică total starea de dispoziţie. Chiar dacă e vorba doar de un moment, asta o să-ţi afecteze toată ziua din păcate... Încearcă să treci peste. Mâine e o nouă zi şi totul va fi mai bine.

Leu

Problemele cu banii te stresează, dar ai noroc că cineva apropiat te susţine şi, orice ai avea nevoie, nu-ţi va lipsi. Încearcă totuşi să înveţi ceva din ziua de azi şi, pe viitor, să ai nişte bani puşi deoparte.

Fecioară

Azi ai o problemă legată de timp. S-ar putea să primeşti ceva de făcut la serviciu într-un anumit timp, dar tu nu lucrezi deloc bine sub presiune. Calmează-te, pentru că numai aşa vei face faţă tuturor provocărilor.

Balanţa

Azi ai de rezolvat o problemă urgentă legată de casă, problemă care ţi-ar putea lua mai mult timp decât anticipasei tu. E cazul să faci faţă acestei crize de timp, pentru că nu prea ai încotro... Dar ai grijă măcar să rezolvi tot ce ţi-ai propus.

Scorpion

Azi trebuie să te concentrezi pe familie şi pe problemele care ţin de cămin. Repari diverse lucruri, poate că plăteşti nişte impozite sau planifici o renovare, şi totul merge strună. Bravo ţie! O zi reuşită!

Săgetător

Cineva te va minţi, iar tu vei afla întâmplător asta azi, iar decepţia va fi maximă... O să suferi mult, nu neapărat din cauza minciunii, ci mai degrabă pentru că nu te aşteptai să fii minţită de această persoană.

Capricorn

Concentrează-te pe partenerul de cuplu azi şi pe legătura voastră amoroasă, care a trecut prin tot felul de încercări în ultima perioadă. Comunicarea e foarte importantă, iar asta v-a cam lipsit în ultima perioadă.

Vărsător

Unul dintre şefi te scoate din sărite azi, dar ai noroc că cineva te ajută să te calmezi pentru că altfel... multe s-ar fi putut întâmpla. Chiar şi o demisie. Calmează-te şi nu lua decizii importante pe moment.

Peşti

Azi ai toate şansele să primeşti o invitaţie la un eveniment important, la care îţi doreai să ajungi, dar nu mai aveai nicio speranţă. Norocul îţi surâde însă şi iată că dorinţa ţi se va împlini.