Horoscopul zilei de 19 mai 2020

Berbec

Azi ai toată susținerea astrală să lămurești niște confuzii, să dizolvi niște neînțelegeri cu cei dragi, însă înceracă să nu fii agresivă verbal sau impulsivă în dialog.

Taur

Te năpădesc amintiri din trecut legate de un moment în care te-ai simțit subapreciată, fie profesional, fie partenerial. Este timpul să te vindeci și să treci peste ranchiună.

Gemeni

Prietenii te ajută într-un proiect, te susțin să pui pe roate un plan pe care-l ai de ceva vreme și nu îndrăzneai să-l demarezi.

Rac

Ai toată susținerea contextului astral să lămurești o situație profesională, să-și îmbunătățești imaginea prin dialog și comunicare fermă.

Leu

Este o zi în care ai idei creative, ai inspirație, însă nu prea ai curaj să le pui și în practică, mai ales dacă este vorba de un proiect personal pe care vrei să-l dezvolți.

Fecioară

Nu te simți apreciată și valorificată, nu simți că locul tău este acolo unde te afli acum din punct de vedere profesional și acesta spect te va pune la treabă, te va instiga să muncești mai mult sau să schimbi direcția în carieră.

Balanţa

Dacă principiile și mentalitățile tale se băteau cap în cap cu ale partenerului de viață, iată că de astăzi lucrurile se reașează la normal. Ai idei constructive!

Scorpion

Încearcă să rezolvi cu calm, prin dialog diplomat, neînțelegerile care apar la locul de muncă. Odihnește-te mai mult și nu te suprasolicita fizic!

Săgetător

Tendința de a cuceri pe cineva, de a intra într-o aventură este mare. Dacă ai o relație, este o zi bună să reluați teme de dialog mai vechi pentru că riscul de conflict este mic, iar capacitatea de rezolvare este mare.

Capricorn

S-ar putea să exagerezi cu cumpărăturile casnice, cu cheltuielile pentru locuință, mai ales dacă ai în plan să renovezi sau reamenajezi casa.

Vărsător

Este o zi foarte bună să te lași purtată de visare în brațele persoanei iubite, să faci declarații de dragoste și să primești complimente. Profită și reaprinde pasiunea în cuplu!

Peşti

Cineva din familie te poate ajuta cu o sumă de bani, îți poate face un cadou valoros sau te poate susține într-un plan, proiect pe care-l ai în desfășurare.