Horoscopul zilei de 19 mai 2019

Berbec

Azi sărbătorești ceva în familie și îți dai seama cât de important este timpul petrecut alături de cei dragi. Uiți de toate problemele și responsabilitățile, și pur și simplu te bucuri. Aveai nevoie de o astfel de pauză.

Taur

Veștile bune circulă repede azi, iar o veste pe care o vei afla în jurul prânzului îți va însenina întreaga zi. Ești cu zâmbetul pe buze și nimeni și nimic nu-ți poate strica dispoziția. Sunt șanse mari să te prindă seara în oraș, sărbătorind.

Gemeni

Azi îți acorzi o zi de liniște, o zi în care să nu faci nimic, să nu-ți pese de nimeni și de nimic... Aveai nevoie de această pauză, de odihnă, pentru că programul tău din ultima perioadă a fost cam haotic.

Rac

Azi te-ai putea trezi în mijlocul unei situații ciudate, pe care să nu știi cum să o manageriezi. Noroc cu oamenii din jurul tău, care îți sar în ajutor imediat. Te simți recunoscătoare și toate problemele dispar destul de repede.

Leu

E o zi bună pentru plimbări în aer liber, pentru sport, pentru investitii în stilul de viață, pe termen lung. Azi te-ai putea hotărî să-ți faci un abonament la sala de fitness sau la piscină, ori să începi o dietă alimentară.

Fecioară

Ziua de azi îți aduce bucurii și energie pozitivă. Un moment important e marcat în familia ta și toată lumea se reunește pentru a-l sărbători. Nu-ți lipsește nimic, simți că ai tot ce ți-ai dorit.

Balanţa

Azi va trebui să apelezi la un împrumut, pentru că problemele financiare îți dau bătăi de cap. Vorbește cu o persoană apropiată care te-ar putea ajuta, dar încearcă pe viitor să nu mai ajungi în situația asta neplăcută. E timpul să faci economii!

Scorpion

Te dedici unui hobby azi și îți dai seama că ai putea face și bani din pasiunea ta. Azi ar putea fi ziua în care să schițezi o mică afacere. Analizează toți factorii implicați și dacă simți că asta e ceea ce-ți dorești, nu mai aștepta! Pune-te pe treabă!

Săgetător

Cineva din familie îți cere azi ajutorul. Fie că e vorba doar de un sfat, fie că e vorba de o sumă de bani, ar trebui să îi sari în ajutor cât mai repede acestei persoane, pentru că și ea te-a ajutat atunci când ai avut nevoie.

Capricorn

Primești sfaturi importante azi, de la o persoană mai în vârstă, sfaturi pe care te gândești deja cum să le aplici pentru ca viața ta să devină mai ușoară. E o zi marcată de gânduri, de melancolie, de analiză.

Vărsător

Azi nervii tăi ar putea fi testați la maximum. Cineva se joacă cu răbdarea ta și te pune la încercare. Nu ai nici timp, nici chef pentru astfel de lucruri, dar nici nu ai o soluție. Va trebui să rabzi, să faci compromisuri și să accepți că uneori lucrurile nu pot ieși așa cum îți dorești tu.

Peşti

Parteneriatele sunt azi avantajate, așa că ai putea comunica foarte bine fie cu partenerul de cuplu, fie cu cei din jur. Din toate discuțiile voastre vor ieși idei interesante, pe care merită să ți le notezi. În plus, sunt șanse mari să primești și o propunere inedită, care te va entuziasma peste măsură.