Horoscopul zilei de 19 mai 2018

Berbec

In acest weekend nu vei reusi sa rezolvi decat o mica parte din cele propuse. Incerca sa te ocupi de activitatile de rutina care nu cer o implicare prea mare, altfel te vei pierde in detalii. Evita compania persoanelor pesimiste sau a mediilor zgomotoase.

Taur

Azi vei primi propuneri interesante de la un prieten in legatura cu o afacere pe care ai vrea sa o initiezi. Va trebui sa faci o serie de drumuri pentru obtinerea unor aprobari. Seara este posibil sa intalnesti o persoana de sex opus foarte interesanta.

Gemeni

Starea ta interioara nu este una optimista, mai ales ca si cei de acasa ar putea contribui la ea. Intalnirea programata in acest weekend, cu o cunostinta mai veche sau cu o persoana interesanta, de sex opus te va revigora.

Rac

Fii prudenta in tot ceea ce faci, pentru ca lucrurile facute in graba iti vor iesi pe dos. Azi vei cunoaste persoane noi si cineva mai in varsta te va fermeca. Retine ca aparentele insala si nu te entuziasma la orice propunere primita.

Leu

Energia de care dai dovada azi te va ajuta sa ai o revenire spectaculoasa in urma neplacerilor pe care le-ai avut de curand. Incercati sa iti faci timp pentru relaxare, chiar daca problemele te preseaza.

Fecioară

La sfarsitul zilei vei obtine suma de bani pe care o astepti de atata timp. Afli intamplator de la un prieten ca cineva de la serviciu vrea sa iti intinda o cursa saptamana viitoare. Incearca sa fi diplomat in rezolvarea situatiei.

Balanţa

Vei asista la o reuniune de familie in cadrul careia se dezbat lucruri importante. Vei afla ca ceilalti se gandesc sa faca o schimbare, poate chiar de casa, lucru care nu iti este tocmai pe plac. Vei fi sustinut de unul dintre membri mai varstnici ai familiei.

Scorpion

Te preocupa relatia cu cei de acasa care in ultimul timp au avut multe probleme. Ar fi cazul sa organizezi o intalnire de familie in care sa dezbati totul. Un prieten te-ar putea ajuta cu cu o suma de bani sau cu o vorba buna.

Săgetător

In aceasta zi de sambata ti-ai putea rezolva o problema de sanatate. Incearca sa te feresti de o femeie, mai ales daca banuiesti despre cine este vorba, o femeie care te-a pacalit in trecut si despre care propria intuitie iti spune ca vrea sa o faca si acum.

Capricorn

Gelozia indreptata impotriva unei persoane de sex opus se va dovedi nemotivata, asa ca ai grija sa nu intreci masura. Un prieten apropiat te va ruga sa-l ajuti intr-un proiect. Tinand cont ca este vorba de un prieten nu ezita sa-l ajuti cu tot ce iti sta in putinta.

Vărsător

Azi ar putea aparea unele probleme din cauza unor intrigi tesute cu iscusinta de catre o persoana pe care nu o cunosti. Este indicat sa amani orice discutie, intalnire sau proiect care are legatura cu casa sau cu o schimbare in casa.

Peşti

Azi te concentrezi pe relaxare si refuzi sa faci orice altceva. O sa dormi, o sa te uiti la TV - poate chiar la nunta regala - si o sa te bucuri de compania familiei. Nu ai chef de nimeni altcineva, ba chiar e posibil sa-ti inchizi telefonul.