Horoscopul zilei de 19 iunie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se lasă copleșiți de evenimente din exteriorul sectorului profesional de natură să le împiedice desfășurarea activităților la locul de muncă.

Taur

Cei născuți în zodia Taur trec printr-un moment de impas, un moment în care vor pune la îndoială o decizie luată sau vor regreta o acțiune întreprinsă deja.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se ocupă azi de activități gospodărești. Fac cumpărături, plătesc facturi, reorganizează casa și se implică în discuții cu membrii familiei.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor fi nevoiți să renunțe la ceva, să amâne o deplasare sau să reorganizeze un plan. Fie vor să corecteze o decizie pe care o consideră greșită, fie cineva din anturaj îi dezamăgește, le încalcă o promisiune.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o zi agitată la locul de muncă și pot fi tentați să ia o decizie radicală în ceea ce privește sectorul profesional. Se simt epuizați și nu găsesc cale de scăpare.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a deveni ușor aroganți, de a nu asculta pe nimeni în jurul lor și de a se impune cu ironie în fața celorlalți, în special a colegilor de muncă.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță se ocupă de activități ce țin de locuință sau în mod direct de membrii familiei. Îi ajută într-un proiect, petrec timp cu aceștia și se implică activ în educația copiilor.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion petrec timp de calitate cu prietenii, își fac cunoștințe noi și nu este exclus să pună la cale proiecte care se le aducă beneficii pe viitor.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt dedicați muncii, se implică mai mult decât de obicei la job, găsesc soluții, rezolvă rapid sarcini și demarează noi proiecte.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea ocazia să reîntâlnească o cunoștință, o persoană care este posibil să-și pună mult amprenta în prezentul lor prin simpla revedere.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a face niște cheltuieli neprevăzute și care nu sunt nici pe departe indispensabile și ar face bine să socotească de două ori înainte bugetul.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești devin mai sensibili, mai sentimentali și mai melancolici decât de obicei și pot fi foarte ușor răniți de cei din jur, cu atât mai mult cu cât este vorba de persoane pentru care au sentimente puternice.