Horoscopul zilei de 19 iulie 2019

Berbec

Este posibil ca astăzi să ai parte de conflicte foarte serioase cu părinții pe teme legate de bani, bunuri de patrimoniu sau moșteniri. Înceracă să nu întreci limita și să fii mai înțelegătoare.

Taur

Ai tendința de a te contrazice cu cineva pe anumite idei, poate legate de principii sau de ceva ce ai învățat, aflat de curând și această atitudine îi poate exaspera pe cei din jurul tău.

Gemeni

În dorința ta de a rezolva o situație financiară, poți intra în controverse nu doar cu cei din jur, ci și cu instituțiile statului. Nu sunt excluse obstacolele în recuperarea unei sume de bani.

Rac

Este o zi favorabilă pentru a iniția dialoguri cu cei din jur, mai ales cu partenerul de viață, și pentru a-i cere niște lămuriri.

Leu

Astăzi poți afla rezultatul unor analize medicale și vei fi surprinsă de ceea ce vei descoperi. Chiar dacă poate fi total opus față de ceea ce te așteptai tu, asta nu înseamnă că este ceva negativ. Poate fi vorba de o stimulare pentru a face niște schimbări în stilul de viață.

Fecioară

Ai ocazia să te împaci astăzi cu un prieten cu care ai fost în conflict. Se întrevăd dialoguri blânde cu cei apropiați și rezolvarea unor conflicte cu cei din anturaj. Nu este exclus să fie vorba de un coleg de muncă, dar care, însă, îți este și prieten.

Balanţa

S-ar putea ca imaginea profesională să sufere astăzi din cauza unor bârfe, zvonuri sau glume pe care alții le iau mult prea în serios. Încearcă să fii mai atentă la ceea ce se petrece în jurul tău!

Scorpion

Este o zi favorabilă pentru a puncta un dialog cu un șef sau pentru a obține rezultate benefice în urma unei negocieri. Atenție la deplasări!

Săgetător

Poți avea parte de un dialog mai puțin plăcut, chiar deranjant și iritant, cu o rudă pe o temă patrimonială, legată de o sumă de bani, o  moștenire sau de avere. Te sfătuim să ții cu dinții de ceea ce îți revine prin lege!

Capricorn

Se poate ca astăzi, în urma unui dialog mai tensionat, dar nu impulsiv, să revizuiești o decizie legată de partenerul de viață sau partenerul de afaceri. Moment de lămurire și înlăturarea a confuziilor.

Vărsător

Este o zi favorabilă să reiei niște dialoguri profesionale, legate de locul de muncă în sine sau de sarcinile și remunerația aferente. Impune-te cu îndârjire și apără-ți scopurile!

Peşti

Este o zi în care, pe românește, ai căzut în butoiul cu melancolie. Nu vor fi stări care să te ajute prea mult în comunicarea la locul de muncă, prin urmare nu este exclus ca superiorii să te invite în concediu.