Horoscopul zilei de 19 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec își fac griji în privința banilor. Posibil ca niște calcule să nu le iasă așa cum și-au dorit și să fie nevoiți să amâne sau anuleze niște planuri.

Taur

Cei născuți în zodia Taur nu reușesc să se pună de acord cu partenerul în privința unui plan de viitor, posibil chiar să fie vorba de un plan de vacanță.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de neînțelegeri la locul de muncă, în special cu șefii, iar colegii nu par să-i susțină absolut deloc, ba chiar par să profite de pe urma acestora.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de îndoieli la capitolul sentimental. Sunt răscoliți de gânduri, amintiri și regretă o decizie luată în trecut și legată de partenerul de viață.

Leu

Cei născuți în zodia Leu se preocupă de rezolvarea unor sarcini administrative, acte notariale, facturi, documente oficiale. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă ce semnează.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de dialoguri interesante cu cei din jur, în special cu prietenii, care le pot dezvălui niște detalii mai puțin cunoscute despre partener.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia astăzi să încheie un proiect mai vechi sau să soluționeze o situație din trecut lăsată nerezolvată.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să aibă grijă la deplasări sau la contexte legate de călătorii. Pot avea parte de obstacole sau neplăceri la drum.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să se relaxeze mai mult și să acorde o atenție deosebită somnului. Posibile stări de disconfort organic le pot strica buna dispoziție de astăzi.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de momente de tensiune în cuplu, însă dacă vor ști să le administreze și să le depășească vor reuși să se bucure de un sfârșit de zi perfect.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să fie mai atenți cu cine stau de vorba, dar mai ales ce comunică celor din jur. Posibile barfe și atacuri de imagine la locul de muncă.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia să afle răspunsul la o dilemă mai veche legată de viața personală. O serie de nativi vor găsi soluția pentru a ieși dintr-un impas.