Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2019

Berbec

Sunt șanse foarte mari să pleci într-o deplasare, cel puțin în prima parte a zilei. Concentrează-te la drum și fii prudentă.

Taur

Te dedici studiului și contextul astrologic de azi va favoriza procesul de învățare, memorare, aprofundare. Posibile conflicte cu prietenii în partea a doua a zilei, în special dacă la mijloc este vorba de o sumă de bani.

Gemeni

Nu te simți în apele tale, cel puțin nu în prima parte a zilei. Posibile insomnii cauzate de o serie de gânduri care nu-ți dau pace.

Rac

Te preocupă starea sănătății și vei face tot ce ține de tine pentru a te repune pe picioare, pentru a te vindeca. În unele cazuri, remediul poate veni prin intermediul unui prieten apropiat în care ai încredere.

Leu

Pe un fond de oboseală accentuată s-ar putea să eviți orice formă de socializare, ba chiar să-ți amâni niște planuri pe care le aveai clar trasate alături de prieteni. Atenție! Este posibil să-i dezamăgești!

Fecioară

Este foarte probabil să intri în conflicte cu prietenii din cauza unor opinii diferite sau din cauza unor planuri pe care le anulezi pe ultima sută de metri.

Balanţa

Veștile nu vor lipsi din meniul zilei, însă ai grijă că unele te pot bucura peste măsură, în timp ce altele te pot dezamăgi. Nu este exclus să-ți schimbi niște planuri.

Scorpion

Te preocupă situația financiară și asta se va întâmpla din cauza unor cheltuieli neașteptate pe care va trebui să le faci astăzi. Calculează-ți cu strictețe bugetul și nu te lăsa dusă de val!

Săgetător

Șansele de a te certa cu persoana iubită vor fi foarte mari, în special în prima parte a zilei, așa că te sfătuim să ai grijă la dialog. Nu ar fi rău să te arăți mai înțelegătoare.

Capricorn

Ai grijă la orice formă de deplasare, dar și la activitățile sportive sau care implică riscuri. Te poți accidenta.

Vărsător

Este posibil să te confrunți cu dureri de stomac, intoleranțe alimentare și stări de greață și vomă. Ai grijă la alimentație și evită excesele de orice fel.

Peşti

Ai parte de trăiri întense în zona sentimentală și nu este exclus să cunoști o persoană care să-ți trezească interesul mai mult decât te-ai fi așteptat.