Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2018

Berbec

Este foarte posibil să primești aprecieri la locul de muncă. Te vei impune în fața cuiva, iar acest aspect îți va crea notorietate.

Taur

Șansele să primești o oferta de colaborare sau cineva să-ți propună un nou job sunt foarte mari, așa că terbuie să fii atentă la tot ec vine spre tine.

Gemeni

Azi te simți bine în pielea ta, ești pusă pe glume și ai o abordare foarte prietenoasă cu tot ceea ce vine nou spre tine. Ar fi indicat să nu devii prea visătoare și să continui să rămâi cu picioarele pe pământ.

Rac

Vei primi susținere din partea cuiva drag pentru a merge mai departe cu un proiect sau chiar cineva din familie te va ajuta cu o sumă de bani pentru a-ți îndeplini un vis.

Leu

Dacă te-ai certat cu cineva de curând, azi este momentul să te împaci și să uiți orice neînțelegere. De asemenea, ești deschisă comunicărilor și negocierilor, prin urmare ai putea ușor să găsești o soluție la ceea ce te macină.

Fecioară

Este momentul să apelezi la aceea terapie sau la acel remediu de care ai auzit și în care, până acum, nu te-ai încrezut în totalitate. Îți poate aduce rezolvarea unei neplăceri legate de sănătate.

Balanţa

Azi poți cunoaște o persoană care să te vrăjească, să te cucerească și să te încânte, prin urmare s-ar putea să te lași ademenită de cuvintele frumoase și să uiți de tot ceea ce este în jurul tău.

Scorpion

Ai nevoie de relaxare mai mult ca niciodată și ai face bine să te odihnești mai mult sau, o altă opțiune bună, ar fi să optezi pentru un masaj sau o baie caldă și aromată.

Săgetător

Dacă în prima parte a zilei debordezi de energie și ești pusă pe glume, spre seară vei simți nevoia să te retragi în liniștea căminului și în brațele partenerului.

Capricorn

Reușești să rezolvi niște probleme legate de relația de cuplu. Posibil ca o discuție cu partenerul să te facă să înțelegi sau să accepți anumite aspecte care până acum ți se păreau imposibil de luat în calcul.

Vărsător

Este posibil să primești niște oferte din partea cuiva, însă trebuie să fii foarte atentă și să nu te arunci fără a investiga situația per ansamblu, cu atât mai mult cu cât este vorba despre bani.

Peşti

Dacă te trezești morocănoasă, stai liniștită este doar o stare de moment. După prima jumătate a zilei îți vei reveni și chiar vei simți nevoia să te manifești, să eliberezi energiile negative adunate până acum.