Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Berbec

Azi ai de învățat o lecție importantă despre relații și mai ales despre prietenie. Încearcă să nu mai judeci oamenii dacă nu știi prin ce au trecut sau cum au ajuns în punctul în care sunt acum.

Taur

Ți se pregătește o surpriză, iar tu ai putea s-o descoperi și... să o strici. Familia încearcă să îți sugereze ceva, dar nici nu vrei să auzi de ideile lor. Te-ai putea înșela dacă mergi pe varianta ta.

Gemeni

O problemă ce ține de tehnologie ți-ar putea strica întreaga zi. Discută cu o persoană specializată și rezolv-o înainte de a deveni prea târziu. La locul de muncă pot să apară certuri.

Rac

Azi ai de învățat o lecție importantă pentru viitorul tău, o lecție despre încrederea în forțele proprii și despre aroganță. Renunță la atitudinea aceasta superioară pentru că s-ar putea să ai de pierdut.

Leu

Azi reiei o relație de prietenie care fusese stricată dintr-o prostie. O să te simți în culmea fericirii, pentru că visai să reiei această legătură, dar nu știai cum să abordezi această problemă.

Fecioară

O femeie îți dă un sfat inedit azi și până la urmă te-ai putea hotărî să ții cont de el. Se va dovedi o idee extrem de inspirată, pentru că o să reușești să realizezi ceva important, cel mai probabil legat de locul de muncă.

Balanţa

Ar trebui să renunți la orgoliu azi, pentru că n-ai nicio șansă să reușești ceea ce ți-ai propus, în acest ritm. Acceptă că și alții pot avea dreptate, și mai ales că și tu poți greși.

Scorpion

Azi ai putea face o investiție pe termen lung. O să fie de bun augur, chiar dacă se întâmplă sub Mercur retrograd, ai să vezi. Astrele te îndeamnă să îți urmezi instinctul orice ar fi!

Săgetător

Începi să te gândești din ce în ce mai serios să-ți schimbi locul de muncă, mai ales dacă ești nemulțumită de jobul actual. De asemenea, dacă ești în cautarea unui loc de muncă, poți fi contactată pentru un interviu de angajare.

Capricorn

Poți avea surpriza ca o fostă iubire să se întoarcă la tine sau, dacă ești singură, ai șansa de a cunoaște un posibil viitor partener de cuplu. Atenție la conflictele care pot apărea în relația actuală!

Vărsător

Poți avea parte de niște conflicte destul de serioase cu membrii familiei, iar tema să fie legată de locuință, posibil de o mutare pe care plănuiești să o faci.

Peşti

Încearcă să nu vorbești mai mult decât trebuie sau te-ai putea trezi în mijlocul unui adevărat conflict cu rudele cauzat de niște dezvăluiri, de niște secrete scoase la suprafață.