Horoscopul zilei de 19 februarie 2019

Berbec

Începi să te gândești din ce în ce mai serios să-ți schimbi locul de muncă, mai ales dacă ești nemulțumită de jobul actual. De asemenea, dacă ești în cautarea unui loc de muncă, poți fi contactată pentru un interviu de anhajare. Atenție la sănătate! Încearcă să te odihnești mai mult.

Taur

Poți avea surpriza ca o fostă iubire să se întoarcă la tine sau, dacă ești singură, ai șansa de a cunoaște un posibil viitor partener de cuplu. Atenție la conflictele care pot apărea în relația actuală!

Gemeni

Poți avea parte de niște conflicte destul de serioase cu membrii familiei, iar tema să fie legată de locuință, posibil de o mutare pe care plănuiești să o faci.

Rac

Încearcă să nu vorbești mai mult decât trebuie sau te-ai putea trezi în mijlocul unui adevărat conflict cu rudele cauzat de niște dezvăluiri, de niște secrete scoase la suprafață.

Leu

Ai șansa de a primi o ofertă de colaborare care să-ți îmbunătățească considerabil veniturile. În cazurile fericite poate fi vorba chiar de o primă sau o mărire de salariu.

Fecioară

Poți începe o nouă relație sau, cel puțin, poți cunoaște o persoană care să-ți pună inima pe jar. Este un moment favorabil pentru tine din toate punctele de vedere, în special în plan personal.

Balanţa

Nu stai prea bine la capitolul sănătate și te sfătuim să nu mai ignori semnalele transmise de organism. Este momentul să-ți faci un set de analize mai amănunțite și să vindeci problemele.

Scorpion

S-ar putea să intri în conflicte cu persoanele din anturaj și nu este exclus ca din cauza cuvintelor dure aruncate și a reproșurilor să pui punct unei relații de prietenie.

Săgetător

Este momentul să ieși în față și să te faci remarcată la locul de muncă. Dacă ai întreprins demersuri pentru o avansare în funcție, s-ar putea să te bucuri de culegerea roadelor. Atenție mai multă la imaginea profesională!

Capricorn

Poți primi vești din străinătate, de la o persoană sau instituție, în funcție de contextul astrologic personal. Pregătește-te pentru că s-ar putea să pleci într-o călătorie cât de curând!

Vărsător

Poți avea parte de niște conflicte (chiar încheierea unei relații) cu partanerul de viață sau partenerii de afaceri, iar tema principală să fie legată de bani, posibil să fie vorba chiar de proasta gestionare a veniturilor comune.

Peşti

Dacă te afli într-o relație (căsnicie) care nu mai funcționează nu este exclus să aduci în discuție despărțirea (divorțul). Dacă, în schimb, ești în căutarea unui partener de viață, atunci ai șanse mari să-l întâlnești azi sau, cel puțin, în această perioadă.