Horoscopul zilei de 19 februarie 2018

Berbec

Azi te concentrezi pe problemele de la serviciu. Ai multe de rezolvat, într-un timp scurt, iar asta ţi-ar putea da mari bătăi de cap. Cineva din familie s-ar putea să-ţi ceară ajutorul într-o problemă legală.

Taur

Încerci să rezolvi tot ce ai de rezolvat la muncă, într-un timp record, pentru a putea să îţi ţii cuvântul cuiva după serviciu. Dacă i-ai promis cuiva că îi vei oferi ajutorul într-o privinţă, e cazul să o faci, nu să amâni.

Gemeni

Ai de rezolvat mai multe probleme care ţin de cămin, de amenajări interioare, de nişte reparaţii. S-ar putea ca bugetul pe care l-ai gândit iniţial să fie depăşit şi să ai nevoie de o sumă suplimentară de bani.

Rac

Cineva te roagă să îi oferi ajutorul într-o privinţă ce ţine de aria ta de luru. Dacă nu ţi se pare prea complicată această problemă ar fi frumos să îţi oferi expertiza. Până la urmă, nu ştii când o să ai şi tu nevoie de ajutor.

Leu

Sunt şanse mari ca azi să primeşti bani, fie un împrumut care îţi va fi returnat, fie un bonus sau cine ştie, poate o să primeşti o datorie mai veche. Ai grijă cum cheltuieşti banii aceştia, ţi-ar putea fi de mare folos.

Fecioară

Dacă totul merge conform planului azi, astrele îţi vor face o surpriză majoră la ceas de seară. S-ar putea să te întâlneşti total accidental cu o persoană dragă pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme şi de care îţi era foarte dor.

Balanţa

Sunt şanse mari azi să primeşti o veste bună legată de sănătate, o veste pe care ai aşteptat-o cu sufletul la gură până acum. Va fi motiv de sărbătoare în familia ta, iar asta ar putea însemna că familia urmează să se extindă. Felicitări!

Scorpion

Te străduieşti să îmbunezi inima cuiva azi, să ajuţi două persoane să revină la sentimente mai bune, la relaţii normale, dar s-ar putea ca eforturile tale să fie în zadar. Mai bine îţi vezi de viaţa ta, dacă vrei să nu-ţi strici şi tu relaţiile cu aceste persoane.

Săgetător

Azi reuşeşti să duci la bun sfârşit ceva ce ţine de un credit, un împrumut, o relaţie pe termen lung cu o instituţie financiară. O să ai emoţii toată ziua din această cauză, dar seara te va găsi cu zâmbetul pe buze.

Capricorn

Bucură-te de această zi în care nimeni şi nimic nu îţi poate strica buna dispoziţie, entuziasmul sau energia pozitivă. O să îi înveseleşti şi pe cei din jurul tău cu această atitudine şi o să primeşti numai cuvinte de laudă.

Vărsător

Sunt şanse mari ca azi, cineva din familia ta să aibă nevoie urgentă de un ajutor material. Dacă va fi aşa, va trebui să te pui la dispoziţia acestei persoane care te-a ajutat şi pe tine în trecut, la rândul său.

Peşti

Când credeai că nu mai ai nicio şansă să rezolvi o anumită problemă, iată că astrele îţi sar în ajutor şi te scot la mal... Nu numai că vei rezolva, ce era de rezolvat, dar şefii te vor aprecia pentru metoda inedită pe care ai ales-o în soluţionarea acestei probleme.