Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019

Berbec

Ziua de azi e o surpriză totală. Te poți aștepta la orice, inclusiv la o sumă de bani mai mare decât ai fi sperat vreodată. Mulțumește pentru tot ceea ce primești!

Taur

E timpul să accepți cu mai multă ușurință schimbările care se petrec în viața ta și în jurul tău. Noutățile nu înseamnă decât noi oportunități și n-ar trebui să te sperie.

Gemeni

Azi ai putea discuta o problemă intimă cu o persoană de la locul de muncă. Ai grijă cu cine ai acest dialog, pentru a nu te trezi mai târziu că știe toată firma problemele tale.

Rac

Nimeni și nimic nu îți poate sta în cale azi. Ești mai eficientă decât oricine din jurul tău și îi uimești pe toți cu entuziasmul molipsitor.

Leu

Visezi la vacanță, așa că azi muncești mai repede și mai eficient ca oricând, doar ca să treacă timpul mai repede. Orice oră în minus e un pas înainte spre zilele libere.

Fecioară

Partenerul de viață ți-ar putea reproșa azi o sumedenie de lucruri, dar mai ales faptul că petreci prea mult timp la serviciu și prea puțin timp acasă. E vremea unei schimbări.

Balanţa

Va trebui să iei o decizie dificilă. Încearcă să analizezi bine opțiunile și nu hotărî nimic din impuls emoțional. Rațiunea ar trebui să decidă acum.

Scorpion

Lipsa banilor te poate duce într-un punct în care n-ai mai fost până acum. Să găsești soluții ieftine și eficiente. Nu există - nu se poate -. Eliberează-ți creativitatea!

Săgetător

Azi primești vești importante de la o persoană pe care o iubești, dar care se află departe de tine. Te-ar putea surprinde cu un cadou neașteptat. O să ai lacrimi de bucurie în ochi.

Capricorn

Bucură-te de o zi absolut superbă. Azi toate dorințele tale se îndeplinesc și toate planurile merg ca pe roate - chiar n-ai mai avut de multă vreme o zi atât de reușită!

Vărsător

Dragostea plutește în aer, iar tu simți cum te îndrăgostești. Da, cineva îți cade cu tronc și n-0 să te mai poți gândi decât la această persoană interesantă.

Peşti

Spune lucrurilor pe nume și viața ta se va simplifica considerabil. Nimeni nu îți va oferi ajutor, dacă tu nu o să-l ceri, așa că lasă rușinea și spune exact ce-ți dorești sau de ce ai nevoie.