Horoscopul zilei de 19 decembrie 2018

Berbec

Ai tendința de a refuza ajutorul colegilor și de a te lupta singur cu niște sarcini primite la locul de muncă. Nu este momentul să te faci remarcată. S-ar putea să te suprasoliciți.

Taur

Dai dovadă de responsabilitate și determinare și reușești să-ți respectți programul și să-ți rezolvi sarcinile la timp. Moment bun pentru depășirea unui obstacol în dialogul cu colegii și superiorii.

Gemeni

Dai dovadă de o energie și o stare de spirit foarte bună și vei reuși să ieși în evidență atât la locul de muncă, cât și în mijlocul familiei. Moment bun pentru aprecieri și recompense.

Rac

Nu ești în cea mai bună formă și te lași frământată de griji și probleme. Încercă să le rezolvi pe rând și să te odihnești mai mult.

Leu

Este posibil să primești critici și reproșuri din partea celor dragi pe motiv că te implici prea puțin în viața de familie și prea mult în cea profesională. Ar putea avea dreptate!

Fecioară

Comunicarea nu va fi punctul tău forte astăzi și vei avea tendința de a intra în conflicte cu toți cei din jur. Încearcă să nu-ți reverși nervii și frustrările asupra celorlalți.

Balanţa

Ai ocazia de a ieși cu prietenii, însă trebuie să ai mare grijă la portofel. Tentația de a face cheltuieli peste limita bugetului este mare și s-ar putea să regreți ulterior.

Scorpion

Este posibil să te întâlnești cu o persoană din trecut și să petreceți momente frumoase, să rememorați amintiri. Atenție! Tentația să reiei o fostă relație este mare.

Săgetător

Oboseala de peste an începe să-și spună cuvântul și ar trebui să te odihnești mai mult. Fie că ți-ai luat sau nu concediu, este momentul să pleci într-o vacanță pentru a-ți încărca bateriile.

Capricorn

Te concentrezi cu greu pe îndeplinirea sarcinilor de la locul de muncă. Poate fi rezultatul oboselii acumulate sau al unor probleme din viața personală de la care nu-ți poți lua gândul.

Vărsător

Zona financiară capătă speranță. Chiar dacă nu vei reuși să-ți îmbunătățești veniturile pe termen lung, cel puțin vei reuși să-ți îndeplinești o dorință, un vis cu o sumă de bani primită ca primă sau cadou.

Peşti

Te stresezi mult prea mult la locul de muncă și devii irascibil cu colegii. Atenție la atitudinea pe care o abordezi. Ai putea deranja pe cineva cu funcție importantă!