Horoscopul zilei de 19 decembrie 2017

Berbec

Te simți încrezătoare în propriile forțe și acest aspect îți dă aripi. Dacă alegi să zbori, atunci fă-o către o destinație care să te ajute în evoluția personală. Astăzi vei avea parte de o șansă înălțătoare, așa că ai grijă să nu o ratezi.

Taur

Ești înconjurată de prieteni și te bucuri de aprecierile colegilor, iar acest aspect îți transformă ziua într-un adevărat eveniment în care tu vei fi în centrul atenției. Profită de ocazie și transformă totul în favoarea ta, căutând să obții beneficii.

Gemeni

Vrei să faci o schimbare pe plan profesional și nu știi de unde să începi, mai exact nu ești hotărâtă pe deplin să renunți la ceva. Cel mai bine ar fi să încerci să privești din altă perspectivă situația și abia apoi să iei o decizie.

Rac

Energia de care dai dovadă astăzi te înalță și te ajută să rezolvi mult mai ușor sarcinile de la locul de muncă. Pe seară ai putea petrece alături de partener și să te bucuri de câteva momente de relaxare.

Leu

În ultima perioadă ai avut tendința să gândești negativ și să te lași doborâtă de sentimente de melancolie și neîmplinire, însă de astăzi starea ta psihică se va îmbunătăți și vei avea energia necesară să faci față provocărilor zilei.

Fecioară

Un aspect legat de profesie sau relație te va deconcentra astăzi, însă nu este cazul să-i dai mai multă importanță decât trebuie.  Ești puternică și poți duce la bun sfârșit tot ceea ce ai început.

Balanţa

O întrevedere neașteptată îți face inima să bată mai tare, poate fi vorba de o fostă iubire sau poate doar un prieten din copilărie, însă ziua de astăzi va căpăta alt sens pentru tine.

Scorpion

Își dorești să cunoști mai multe amănunte despre o situație sau persoană și această nevoie interioară îți va acapara toate gândurile. Nu este recomandat să te lași copleșită tocmai acum când ai de finalizat atâtea proiecte.

Săgetător

Nu te încăpățâna să continu pe aceeși direcție dacă vezi că nu funcționează. În majoritatea cazurilor schimbarea macazului este varianta câștigătoare. Nu uita să zâmbești mai mult, asta te va ajuta în comunicarea cu cei din jur.

Capricorn

Te trezești cu o stare proastă și nimeni și nimic nu reușește să-ți schimbe dispoziția. Dacă nu vrei să-ți strici relațiile cu cei dragi, încearcă să te menții la distanță sau sa devii mai sociabilă. Nu face reproșuri astăzi ți nici acuze nefondate.

Vărsător

Ai o ășoară tendință de îngâmfare și îi privești pe cei din jur cu superioritate, aspecte care te vor coborî mult tocmai pe tine în ochii celorlalți. Dupa jumătatea zilei apele se mai liniștesc și tu revii cu picioarele pe pământ.

Peşti

Azi își încarci bateriile de la cei din jur și edvii un mic vampir energetic, însă ai noroc că ești înconjurată de oameni care te adoră și își împart cu plăcere timpul cu tine. Nu profita, însă de generozitatea spirituală a celorlalți.