Horoscopul zilei de 19 august 2019

Berbec

Zi cu mici probleme administrative, legate de casă. Dacă ai probleme cu vreun aparat electrocasnic, acum e momentul să faci o investiție și să-l schimbi.

Taur

Probleme de comunicare în cuplu. Chiar dacă partenerul refuză să discute deschis, ar trebui să insiști până când reușiți să ajungeți la un punct comun.

Gemeni

Planuri de viitor. Azi te hotărăști să faci o schimbare destul de mare în viața ta și asta îi va surprinde chiar și pe cei apropiați. Până la urmă, tu știi cel mai bine de ce ai nevoie.

Rac

Gânduri peste gânduri. O stare de melancolie te cuprinde și nu știi ce să faci pentru a ieși din ea. Poate că nu e cazul... poate că a venit momentul să iei cu adevărat o decizie, acordă-ți timp.

Leu

Azi te simți mai energică ca oricând, iar energia ta e molipsitoare. Cei din jur îți apreciază entuziasmul și buna dispoziție și asta te face să te simți minunat.

Fecioară

Bucură-te de ceea ce realizezi azi, chiar dacă nu ți se pare nimic spectaculos, pentru că totuși vei pune baza unor lucruri mărețe pe care le vei realiza pe viitor.

Balanţa

Azi ai putea avea o discuție foarte sinceră cu un prieten, cu care nu mai reușești să ajungi la un numitor comun. Nu uitați însă că o prietenie adevărată rezistă indiferent de conflicte.

Scorpion

Azi ai putea fi preocupată de bani sau mai bine spus de lipsa lor. Problema se rezolvă repede pentru că ai pe cine să te bazezi, din fericire, așa că nu vei avea parte de prea mult stres.

Săgetător

Ai nevoie de ajutorul cuiva pentru a termina un proiect important la muncă. Nu trebuie să-ți fie rușine să ceri ajutor sau să spui că nu te mai descurci. Îndrăznește!

Capricorn

Tte bucuri de o veste destul de bună în condițiile în care în ultima perioadă la serviciu lucrurile nu au stat prea roz. Spre seară, poți avea parte de o surpriză neașteptată din partea unei persoane mai în vârstă.

Vărsător

Ai putea suferi o dezamăgire azi. N-ai ce să faci decât să mergi mai departe. Încearcă să nu te lași copleșită de durere, pentru că nu are rost... n-ai cum să schimbi situația.

Peşti

Orice ai face azi, încearcă să nu încerci cele mai aventuroase situații, pentru că ai un mic risc de accidente. Dacă nu vei avea idei ieșite din comun, ar trebui să fii OK la finalul zilei.