Horoscopul zilei de 19 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 19 august 2017 - Berbec

Poți primi mesaje importante, vis-a-vis de persoana iubită. O relație de dragoste care se menține, chiar și la distanță, îți dă motivația să privești viața cu mai mult optimism. Chiar nu este cazul să te lași copleșit de problemele de la locul de muncă pentru că ceea ce trebuie să se întâmple, se va întâmpla.

Taur

Horoscopul zilei de 19 august 2017 - Taur

Relația cu partenerul de viață este destul de tensionată, reușind cu greu să menții o oarecare stare de echilibru. Nu te implici prea mult în ceea ce înseamnă casă, familie, primind susținerea din partea părinților, în plan financiar. Se discută mult despre banii pe care urmează să-i primești, eventual despre o moștenire.

Gemeni

Horoscopul zilei de 19 august 2017 - Gemeni

Începi această zi oarecum dezorientat, atunci când vine vorba despre bani dar și despre relația cu persoana iubită. Este momentul să valorifici abilitățile și talentele pe care le deții și să dai frâu liber imaginației. O călătorie în interes de serviciu ar putea să-ți dea ocazia să întîlnești persoana dorită, din punct de vedere sentimental.

Rac

Horoscopul zilei de 19 august 2017 - Rac

Este momentul să te bucuri de o primă, o mărire de salariu binemeritată. Ești foarte conștient că nimic nu vine fără efort, muncă, dedicare dar acum ești și mai motivat să dai curs noilor responsabilități, să te implici și mai mult în proiecte importante, care țin de locul de muncă. Nu vor lipsi totuși invidiile, bârfele venite din partea colegilor.

Leu

Horoscopul zilei de 19 august 2017 - Leu

Este timpul să acționezi și să nu mai lași ca lucrurile să „meargă de la sine”, mai ales atunci când este vorba despre copii, de educarea acestora. Comunicarea cu aceștia trebuie să fie directă și fermă, având ocazia ca, în această săptămână, să te implici mai mult în viața acestora. Atenție la problemele financiare, cheltuielile neașteptate care îți pot da bugetul peste cap.

Fecioară

Horoscopul zilei de 19 august 2017 - Fecioară

Este momentul să acționezi, dacă te-ai gândit să schimbi domiciliul sau să achiziționezi o casă, o proprietate. Te bucuri de susținere financiară, oarecum neașteptată, de la persoane la care nu sperai prea mult. Ești plin de energie, ambițios, capabil să obții ceea ce îți dorești cu adevărat. Nimeni și nimic nu te poate opri acum din drumul tău către împlinirea obiectivelor importante pe care ți le-ai propus.

Balanţa

Horoscopul zilei de 19 august 2017 - Balanță

Ești în plină formă, știind cum să te faci apreciat, plăcut reușind astfel să obții favoruri din partea unui grup de prieteni, colaboratori. Reușești să impresionezi prin hotărâre și curaj iar bârfele, atacurile din „umbră” nu te vor putea opri din drumul tău către împlinirea propriilor ambiții, care țin de planul financiar dar și de parteneriate.

Scorpion

Horoscopul zilei de 19 august 2017 - Scorpion

Ai acum toate șansele să primești susținere în plan financiar și profesional. Totul este să îndrăznești și să ceri ajutorul celorlalți, fie prin intermediul prietenilor, fie în cadrul familiei.

Săgetător

Horoscopul zilei de 19 august 2017 - Săgetător

Simți o chemare interioară către cunoaștere, explorarea unei noi lumi, din dorința de a înțelege propriul drum, care este rostul vieții tale în această existență. Situațiile bulversante pe care le traversezi acum au menirea să te pună „față în față” cu oameni, profesori, ghizi care te vor ajuta să obții informații care țin de spiritualitate, filozofie a vieții. Ești agitat, simți că nu îți găsești locul.

Capricorn

Horoscopul zilei de 19 august 2017 - Capricorn

Nu te lăsa amăgit de promisiuni și chiar nu este momentul să faci compromisuri în urma cărora imaginea ta să lase de dorit. Este suficient să faci o singură mișcare greșită că vei fi tras la răspundere imediat. La sfârșitul perioadei analizate atragi, în mod firesc, atenția asupra capacităților tale executive astfel că vei lua un loc la masa negocierilor, profitând de ocaziile care apar în carieră.

Vărsător

Horoscopul zilei de 19 august 2017 - Vărsător

Vorbești cu dezinvoltură în fața publicului, susții examene, interviuri reușind să atragi atenția asupra ta. Recompensele financiare însă nu sunt chiar pe măsura așteptărilor tale. Este firesc să dorești să te implici mai mult într-un parteneriat, o afacere dar ai grijă să obții toate informațiile de care ai nevoie.

Peşti

Horoscopul zilei de 19 august 2017 - Pești

Ai acum ocazia să câștigi mai mulți bani, datorită capacităților tale de a negocia și a atrage atenția și aprecierea colegilor dar și a superiorilor. Este recomandat să te îngrijești mai mult de propria sănătate. La sfârșitul perioadei ești predispus la certuri cu partenerul de viață, discuții pornite de la lucruri mărunte, pe fondul extenuării fizice și mentale datorate muncii, efortului depus în plan profesional.