Horoscopul zilei de 19 aprilie 2018

Berbec

Primești vești importante legate de viitorul locului tău de muncă. Ai grijă cui îi mai spui despre asta, pentru că riști să îți sabotezi singură șansa. Cineva abia așteaptă să îți bage bețe în roate, din păcate!

Taur

Riști să îți înșeli partenerul, dar nu neapărat fizic, ci poate printr-un schimb de mesaje cu cineva, fie SMS-uri, fie pe Internet. Ai mare grijă, pentru că nici ție nu ți-ar plăcea să fii pusă în ipostaza în care tu îți pui acum jumătatea.

Gemeni

Veștile bune circulă repede! Azi ai toate șansele să faci rost de o sumă mare de bani, care să te ajute într-un proiect important, drept urmare vrei să le spui asta tuturor, ești în culmea fericirii și pur și simplu radiezi!

Rac

Starea de sănătate a cuiva din familie se ameliorează, iar asta te face mai fericită ca oricând. Totuși, vor mai apărea niște provocări pe viitor, pe care persoana respectivă trebuie să le treacă, dar sunteți pe drumul cel bun.

Leu

Azi primești vești legate de un contract, de niște bani, de o posibilă investiție. Vor fi vești bune, ceea ce s-ar putea să te facă să vrei să dai o mare petrecere, în stilul tău caracteristic, mai devreme de finalul săptămânii. Poate chiar azi!

Fecioară

Bucură-te de o zi fără griji! Azi pare că toată lumea îți oferă lucrurile pe tavă și se oferă să facă diverse task-uri pentru tine, chiar și la serviciu. Ești o răsfățată și ar trebui să fii recunoscătoare pentru asta!

Balanţa

Sora, fratele, verișorul... oricum o rudă destul de apropiată ca vârstă de tine încearcă să te ferească de un pericol azi, dar tu ești încăpățânată și crezi că ai dreptate, drept urmare nu asculți sfaturile acestei persoane. Te vei convinge rapid că NU aveai deloc dreptate.

Scorpion

Încerci să-ți faci un buget pentru o acțiune pe care o ai de rezolvat sau un plan financiar pentru o vacanță... În orice caz e ceva ce are legătură cu banii și cu viitorul apropiat, iar acești bani se vor duce, nu îi vei primi.

Săgetător

Astăzi pui accentul pe relația de cuplu. Ai nevoie de atenție, vrei să și oferi iubire, dar partenerul de cuplu nu pare să-și dorească atenția ta. O să te enerveze acest lucru, așa cum era de așteptat, și s-ar putea să flirtezi cu altcineva. Ai grijă, te joci cu focul!

Capricorn

Astăzi ar trebui să rezolvi o problemă mai veche, care nu-ți dă deloc pace, dar n-ai deloc chef de asta. Altceva îți stă ție pe suflet. Nu ignora lucrurile importante, pentru că ai putea avea probleme.

Vărsător

Bucură-te de o zi minunată, pe care o petreci în jurul oamenilor pe care îi admiri. O să ai niște lecții de învățat azi, niște lecții pe care ar trebui să le înveți mai degrabă mai devreme decât mai târziu. Fii atentă la toate detaliile!

Peşti

Azi atenția ta ar trebui să se îndrepte spre o problemă de cuplu, sau de familie, pe care și tu, și partenerul o ignorați de multă vreme. Pur și simplu vă faceți că nu există. Dar să știți că nu se va rezolva singură, doar pentru că voi nu îi acordați atenția cuvenită!