Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019

Berbec

Te poți simți peste măsură de obosită și din această cauză să nu-ți poți concentra atenția pe sarcinile de la locul de muncă. Evită să exagerezi!

Taur

Este o zo bună pentru manifestarea iubirii în toate formele sale. Este de preferat să nu te lași cucerită prea ușor, ci să cântărești bine oportunitățile care vin spre tine.

Gemeni

Posibil să te afli într-o dilemă sentimentală și cu greu vei decide de care parte a baricadei de vei poziționa. Încearcă să te relaxezi mai mult!

Rac

Primești vești bune legate de locul de muncă. Posibil să afli că ai fost acceptat la un interviu saă că ești propusă pentru o avansare în funcție.

Leu

Ai tendința de a cheltui peste măsură pentru a-ți îndeplini niște pofte sau pentru a duce la capăt un vis. Atenție! Nu te lăsa furată de fantezie și iluzii!

Fecioară

Pot apărea tensiuni în cercul de prieteni și, fie că ești implicată sau nu, poți fi expusă unor bârfe și vorbe care să nu-ți fie deloc pe plac.

Balanţa

Este o zi favorabilă pentru a demara niște demersuri care să te ajute să-ți îmbunătățești situația financiară.

Scorpion

Dacă îți faci griji cu privire la o sumă de bani sau la situația financiară, te anunțăm că aspectele astrologice vorbesc de câștiguri, prin urmare canalizează-ți atenția în această direcție și evită gândurile negative.

Săgetător

Ține cont de ideile care-ți trec prin cap astăzi pentru că te pot ajuta să te dezvolți profesional. Profită de fiecare sfat pe care-l primești pentru a extrage înțelepciune din acesta.

Capricorn

Nu te simți în apele tale și este posibil ca o serie de gânduri și amintiri să te năpădească astăzi. Nu este melancolia de toamnă, cât nostalgia unor vremuri în care erai fericită și liniștită.

Vărsător

Poți avea parte de surprize sau vești bune din partea persoanei iubite și acestea pot fi relaționate cu plecarea într-o călătorie sau cu o sumă de bani, un cadou.

Peşti

Încearcă să nu te implici în prea multe activități deodată deoarece s-ar putea să nu duci la capăt niciuna. Dispersarea energiilor poate avea legătură cu o confuzie psihică sau sentimentală.