Horoscopul zilei de 18 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2017 - Berbec

Azi o să te gândeşti mai mult la viaţa ta amoroasă. Dacă eşti într-o relaţie, partenerul de cuplu s-ar putea să îţi ceară ajutorul într-o privinţă. Dacă eşti singură, ai şanse să fii atrasă de cineva azi, cel mai probabil de cineva de la locul de muncă.

Taur

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2017 - Taur

Ziua de azi aduce cu ea o problemă de rezolvat. O să începi săptămâna în forţă, făcându-ţi tot felul de calcule şi scenarii. Nu e un lucru rău asta, doar că trebuie să ai grijă să nu-ţi neglijezi locul de muncă. Şi acolo vei avea lucruri importante de rezolvat.

Gemeni

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2017 - Gemeni

Cineva te roagă să faci ceva pentru el sau ea, dar tu îţi dai seama destul de târziu că timpul s-ar putea să nu-ţi permită să îţi îndeplineşti promisiunea. Va trebui să găseşti o soluţie, pentru că ai promis şi pentru că aşa e frumos, trebuie să te ţii de cuvânt!

Rac

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2017 - Rac

Ziua de azi îţi aduce multe momente frumoase, iar unele dintre ele te emoţionează foarte tare. O să ai o sensibilitate aparte azi, iar Luna e de vină pentru asta, planeta care îţi guvernează zodia. Încearcă să îţi laşi emoţiile să iasă la lumină, pentru că nu e nimic ruşinos în asta.

Leu

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2017 - Leu

Pentru tine, ziua de azi ar putea însemna o gură de aer proaspăt, un moment de relaxare într-o perioadă în care ai avut o mulţime de lucruri de rezolvat. Bucură-te de această zi, aşa cum ştii tu mai bine - mergi la shopping, la salon sau pur şi simplu fă ceva pentru tine - urmăreşte un film, citeşte o carte!

Fecioară

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2017 - Fecioară

Aşteaptă-te la o zi plină de flirturi şi priviri interesante. Cineva de la locul de muncă îţi aprinde imaginaţia şi o să începi să te gândeşti din ce în ce mai mult la o aventură. Ai grijă pentru că e periculos ce faci... dar dacă îţi place să te joci cu focul, poţi încerca!

Balanţa

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2017 - Balanţă

De azi începi să te gândeşti din ce în ce mai mult la bani şi mai ales la lipsa lor şi la nevoia acută pe care o ai de finanţe, pentru a rezolva diverse probleme. Va trebui să faci ceva pentru a-ţi salva bugetul şi a nu ajunge la sapă de lemn.

Scorpion

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2017 - Scorpion

Ziua de azi îţi aduce situaţii inedite - e posibil să faci ceva ce nu ar trebui la locul de muncă sau să spui ceva ce nu ar trebui într-o şedinţă importantă. Oricum ar fi, vei trece printr-o situaţie uşor stânjenitoare, dar o să fie ok până la urmă...

Săgetător

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2017 - Săgetător

Bucură-te de o zi plină de reuşite pe plan profesional, reuşite care se vor vedea în scurt timp şi în buzunarul tău, pentru că sunt şanse mari să îi fi impresionat pe şefi şi să primeşti o mărire de salariu sau un bonus.

Capricorn

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2017 - Capricorn

Pe cât de bine merg lucrurile azi în viaţa ta profesională, pe atât de prost merg în familie. E posibil să ai o discuţie aprinsă cu o rudă, poate cu un frate sau chiar cu părinţii, oricum cineva apropiat, cineva care nu vrea şi nu poate să înţeleagă alegerile tale.

Vărsător

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2017 - Vărsător

Azi ai o zi plină de momente frumoase, atât acasă, cât şi la locul de muncă. O să cunoşti nişte oameni noi, o să porţi discuţii interesante şi o să afli o mulţime de lucruri noi. Vei încheia ziua cu zâmbetul pe buze.

Peşti

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2017 - Peşti

Ziua de azi e plină de peripeţii pentru tine. O să ai ceva de rezolvat într-un timp foarte scurt şi, pentru că nu faci faţă foarte bine situaţiilor de criză sau muncii sub presiune, e posibil sa clachezi pana la finalul zilei.