Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019

Berbec

Este o zi bună să-ți reevaluezi situașția financiară. Nu este exclus să fie nevoie să te îndatorezi, să faci un împrumut pentru a plăti o factură urgentă sau din urmă.

Taur

Nu este o zi bună să iei decizii pe termen lung sau radicale. O persoană dragă te-ar putea dezamăgi dacă-i vei cere ajutorul.

Gemeni

Ai tendința de a te stresa din orice și nu este o soluție bună pentru că starea psihică își poate pune amprenta negativ asupra stării fizice.

Rac

Te sfătuim să ai mare grijă ce vorbești astăzi la locul de muncă. Ai putea deranja o persoană ierarhic superioară și acest aspect te poate costa o șansă pe viitor.

Leu

Azi este o ocazie bună să reiei un dialog cu o persoană cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme sau să te împaci cu o persoană cu care erai certată.

Fecioară

Se încing spiritele în viața de cuplu și ai face bine să cauți echilibrul între muncă și relație. Partenerul tău are nevoie de tine și indiferența ta poate da naștere unor conflicte serioase.

Balanţa

Se anunță o zi destul de solicitantă la locul de muncă și te sfătuim să-ți păstrezi pe cât posibil calmul. Evită să iei decizii radicale azi!

Scorpion

Este posibil ca azi să fie nevoie să dai niște explicații partenerului de viață. Cineva din familie te poate ajuta într-o chestiune financiară.

Săgetător

Este o zi bună să cunoști persoane noi, să legi relații de prietenie și să pui la cale planuri pe termen lung alături de cei dragi.

Capricorn

Azi ai mari șanse să primești un cadou sau o sumă de bani. În unele cazuri poate fi vorba doar de restituirea unei datorii, dar chiar și așa banii vin spre tine.

Vărsător

Este posibil ca o situație neprevăzută să-ți dea peste cap programul stabilit pentru astăzi. Nu te alarma, ci încearcă să privești cu umor și detașare situația, chiar dacă este neplăcută.

Peşti

S-ar putea să fii nevoită să faci nișlte schimbări de plan pentru că persoana iubită își va cere mai multă atenție. Evită indiferența, chiar dacă ai multe pe cap.