Horoscopul zilei de 18 octombrie 2018

Berbec

Te pregătești să iei o decizie importantă pentru viitorul tău, dar azi astrele nu-ți sunt favorabile în acest sens. Dacă nu e musai să dai un răspuns azi, mai bine mai amâni puțin. E bine să eviți astăzi și deciziile impulsive.

Taur

O zi bună în care primești admirația șefilor, complimente din partea partenerului de cuplu și laude din partea colegilor de serviciu. Azi totul merge perfect, iar energia ta și entuziasmul de a rezolva cât mai multe lucruri nu se compară cu nimic.

Gemeni

Veștile sunt bune azi, mai ales în sectorul financiar. Sunt șanse să îți crească salariul sau să primești bani din altă parte. De asemenea, azi există posibilitatea de a primi și o moștenire sau de a câștiga un premiu în bani.

Rac

Ai grijă la timp azi. Stai prost cu organizarea, dar azi e important să reușești să ajungi undeva la timp. Așadar, calculează-ți bine timpul și străduiește-te să îți ții promisiunile. E important!

Leu

Astăzi ai o zi foarte bună, în care sunt încurajate discuțiile sincere de cuplu, dar și sociale, între prieteni sau cu colegii. Poți afla multe lucruri interesante și îți poți descărca și tu sufletul. Nu trebuie să-ți fie teamă să te deschizi.

Fecioară

O scurtă aventură amoroasă ar putea începe azi, iar asta îți va da viața peste cap. Ești o persoană calculată, în general, dar când vine vorba de dragoste încalci toate regulile. Bucură-te de ceea ce ți se întâmplă!

Balanţa

Ai parte de multă energie pozitivă azi, iar asta te determină să te bagi într-un lucru măreț, un proiect important, o colaborare care ar putea fi mai complicată decât crezi... Nu lua decizii de moment, iar dacă accepți ceva, calculează bine înainte toate datele problemei.

Scorpion

Ai o zi excelentă, dat fiind faptul că discuți ceva important cu partenerul de cuplu și ajungeți la un acord surprinzător. O să vă deschideți mai mult unul în fața celuilalt, iar asta vă va apropia mai mult ca oricând.

Săgetător

Azi primești vești legate de sănătatea ta. S-ar putea să nu fie cele mai bune și să trebuiască să îți schimbi puțin stilul de viață, dar ține cont de recomandările medicului, dacă vrei să rezolvi această problemă. Altfel, lucrurile se pot agrava.

Capricorn

O conversație cu o rudă se va încheia cu scântei. S-ar putea să vă certați destul de rău și cumva toată familia ar putea ajunge prinsă în acest conflict. Pentru a evita orice problemă, mai bine lași de la tine.

Vărsător

Veștile sunt bune azi pe aproape toate planurile. Trebuie să reții că există riscul de a pierde bani sau bunuri, așadar trebuie să fii atentă la lucrurile tale. Altfel, o să ai mici realizări care te vor bucura mult.

Peşti

Vești excelente în plan financiar. Cineva îți propune o colaborare, un proiect, un job cu jumătate de normă sau ceva ce necesită consultanță din partea ta. Cert e că vei accepta de îndată când vei auzi câți bani sunt în joc.