Horoscopul zilei de 18 octombrie 2017

Berbec

Pregăteşte-te pentru o zi plină de neprevăzut. Chiar dacă vei pleca de acasă cu un plan bine definit pentru ziua de azi, vei vedea că toate planurile tale vor fi date peste cap. Orice ai face, nu intra în panică, până la sfârşitul zilei vei reuşi să faci tot ce ţi-ai propus.

Taur

Pentru tine, astrele au azi o surpriză. O surpriză frumoasă, binemeritată, la care chiar nu te aşteptai. Ar putea fi vorba de ceva legat de serviciu, şi nu neapărat de mai mulţi bani. Poate că primeşti o propunere interesantă sau ţi se face o recomandare bună.

Gemeni

Credeai că oamenii nu-ţi acordă suficientă atenţie, dar uite că azi toţi ochii vor fi îndreptaţi spre tine, şi nici asta nu-ţi va plăcea. O să fii pusă în situaţia de a fi în centrul atenţiei şi s-ar putea să te pierzi cu firea mai repede decât ţi-ai imaginat vreodată.

Rac

Ziua de azi îţi aduce numeroase ocazii de flirt şi multă distracţie spre seară. Te bucuri de o companie plăcută după amiază şi sunt multe şanse ca o întâlnire banală să se transforme într-o noapte de distracţie. Aveai nevoie de asta!

Leu

Pentru tine, ziua de azi înseamnă muncă, muncă şi iar muncă! O să pleci obosită de acasă şi o să te întorci şi mai obosită. Din fericire, micile bucurii cu care te surprinde partenerul de cuplu la ceas de seară îţi fac ziua mai frumoasă!

Fecioară

Banii încep să devină un subiect sensibil pentru tine, cu atât mai mult cu cât azi o să cheltuieşti o sumă  importantă pe ceva ce nu era planificat. Încearcă să-ţi organizezi mai bine bugetul!

Balanţa

Distracţia nu este o opţiune pentru tine atâta timp cât mai ai lucruri de rezolvat pentru la serviciu. Totuşi, pentru că eşti mereu în căutarea echilibrului perfect, e posibil să vrei să socializezi puţin după program. Prietenii ştiu cum să te facă să te simţi bine, aşa că ai toate şansele să te bucuri de o seară frumoasă.

Scorpion

Chiar dacă ceva se întâmplă în sufletul tău azi - începi să fii mai melancolică, mai tristă chiar - să ştii că asta nu e neapărat un lucru rău. Poate că ai nevoie de puţină linişte, să te regăseşti pe tine însăţi. Lucrurile vor reveni la normal, nu intra în panică.

Săgetător

Bucură-te de o zi plină de emoţii intense, de flirt şi de priviri pline de înţeles. Spre seară lucrurile vor avansa rapid şi ai toate şansele să ai parte de o noapte fierbinte, mai palpitantă decât ţi-ai fi putut tu imagina vreodată.

Capricorn

Ziua de azi înseamnă multă durere de cap de la primele ore ale dimineţii, durere cauzată de cei din jur, mai ales de cei de la locul de muncă. Lucrurile se complică şi parcă nu reuşeşti să mai ieşi din nişte situaţii din ce în ce mai încurcate şi mai enervante.

Vărsător

Ai o zi absolut minunată, iar asta se datorează în primul rând unei veşti bune legate de locul de muncă. Sunt şanse mari să avansezi pe un post la care visai de multă vreme şi pe care ţi l-ai dorit extrem de mult.

Peşti

Astăzi ai şanse mari să te îndrăgosteşti de o persoană nepotrivită, cel mai probabil o persoană care are deja o relaţie sau pe al cărei partener îl cunoşti. Oricum ar fi, va fi complicată situaţia, aşa că ai mare grijă ce alegeri faci.