Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2019

Berbec

Bucură-te de o zi în care vei realiza mai multe decât ți-ai propus și în care ai putea întâlni o persoană de care să te îndrăgostești la prima vedere. Ai grijă, mai ales dacă ești într-o relație!

Taur

Azi pui dragostea pe primul plan și ai parte de declarații de iubire, gesturi tandre și promisiuni romantice. Străduiește-te să îți faci și treaba la serviciu, pentru că șefii sunt cu ochii pe tine.

Gemeni

Încearcă s-o lași mai moale cu glumele pentru că azi e nevoie de seriozitate în relația cu colegii de muncă. Se anunță tot felul de proiecte importante la serviciu și dacă le iei în râs șefii nu vor fi prea bucuroși.

Rac

O privire îți va fi de ajuns pentru a înțelege ceea ce o persoană vrea să-ți transmită. E vorba de o persoană cu care ai mai intrat în vorbă până acum, pe care o placi, dar cu care nu ai avut încă o conversație serioasă.

Leu

Azi te concentrezi pe relaxare, deși spre seară ar putea să apară tot felul de probleme de ultimă oră, legate de muncă. Chiar dacă e luni, ziua ta e una destul de calmă, fără incidente sau muncă asiduă.

Fecioară

Azi ai putea avea parte de un mic conflict la locul de muncă. Încearcă să rezolvi situația cu calm și cu argumente. Doar așa îi poți împăca pe cei implicați și poți dovedi că ai dreptate.

Balanţa

Azi ar trebui să îi spui cuiva adevărul direct în față, doar că îți e teamă de rezultat. Încearcă să treci la subiect, pentru că doar așa vei rezolva problema. Minciuna iese întotdeauna la suprafață, așa că nu mai are rost să amâni nimic.

Scorpion

E momentul să îți pui inima pe tavă, în fața partenerului de cuplu, și să îi mărturisești tot ce ai pe suflet. Acest moment vă va apropia și mai mult și, chiar dacă ție ți se pare că nu e în regulă să îți arăți latura sensibilă, vulnerabilitatea te va face de fapt o persoană mai puternică.

Săgetător

Orice s-ar întâmpla azi, nu are rost să minți sau să te minți. Dacă voiai să intri de mult în vorbă cu o persoană, dar nu știai cum, fă-o fără să te gândești prea mult. Spune-i cum te simți și că îți place. Nu ai nimic de pierdut, până la urmă.

Capricorn

Azi o să ai parte de un moment de sinceritate pură din partea unei persoane pe care o admiri. O să îți deschizi și tu inima și împreună veți face echipa perfectă - tocmai pentru că între voi nu e nimic de ascuns.

Vărsător

Azi ai putea câștiga o sumă importantă de bani și te-ai putea remarca mai mult la locul de muncă prin prisma ideilor tale nonconformiste. Asumă-ți tot ceea ce spui și îndrăznește să îi faci și pe ceilalți să iasă din zona de confort.

Peşti

Azi a sosit momentul să spui lucrurilor pe nume și să îți provoci partenerul la o discuție sinceră. Lucrurile n-au stat prea bine în relația voastră, în ultima perioadă, dar doar prin comunicare veți reuși să vă rezolvați problemele.