Horoscopul zilei de 18 martie 2020

Berbec

Evită să-ți impui autoritatea și să te cerți cu cei dragi sau cu superiorii. Este o zi tensionată, iar această tensiune o resimt toți, fiecare în alt sector de viață. Dă dovadă de mai multă empatie și înțelegere.

Taur

Se poate să fii nevoită să iei niște decizii majore cu impact profesional sau cu impact asupra unui proiect personal. Încearcă să te menții lucidă și să ai viziune de viitor.

Gemeni

Nu ai suficientă încredere în tine și tinzi să te lași manipulată. Poate cineva încaercă să se joace cu mintea ta. Încearcă să eviți să iei decizii azi.

Rac

Solicitările profesionale sunt majore, iar cei dragi au și ei pretențiile lor. Va fi greu să te împarți, însă găsește o cale de mijloc. În primul rând tu trebuie să dai dovadă de echilibru interior.

Leu

Azi ai parte de multă creativitate, de multă intuiție artistică și poți face lucrurile să funcționeze mai bine mai ales la locul de muncă.

Fecioară

Cineva te ajută într-un proiect sau te ajută să-ți pui în practică niște abilități profesionale, niște talente native.

Balanţa

Poți primi laude pentru modul în care îți pui în valoare resursele proprii, persoanle, într-o activitate profesională.

Scorpion

În continuare tensiunile în cuplu îți dau bătaie de cap. Încearcă să vezi totul din alt punct de vedere, din alt unghi. Pune-te în postura persoanei iubite. Vei înețelege altfel situația.

Săgetător

Caută soluții pentru viitorul unui proiect și nu încerca să te victimizezi și nici să minimalizezi o situație. Este un moment în care trebuie să dai dovadă de putere și încredere în tine.

Capricorn

Caută înțelegerea și echilibrul în relațiile cu cei din jur și încearcă să fii mai optimistă, mai constructivă în acțiuni și în dialog. Nu te ajută cu nimic atituidinea negativistă.

Vărsător

Azi refuzi tot ce vine spre tine, te închizi în gândurile tale și nimeni nu-ți poate fi pe plac. Înceracă să faci mișcare fizică, să meditezi, să-ți relaxezi simțurile prin toate mijloacele.

Peşti

Ai grijă la cei din jur, mai ales dacă trebuie să negociezi ceva, semnezi un contract, dacă trebuie să faci o plată. Cineva poate încerca să te păcălească.