Horoscopul zilei de 18 martie 2019

Berbec

Încerci să spui ce ai pe suflet azi, unei persoane destul de apropiate, dar aceasta pur și simplu nu vrea să știe adevărul. Refuză să-l accepte și vrea ca lucrurile să nu se schimbe între voi. Nu ai de ce să te simți vinovată, ai încercat măcar.

Taur

Primești vești bune legate de sectorul financiar. Ți-ar putea crește salariul după o perioadă de agitație și după multă muncă. Meritai asta.

Gemeni

Sunt preconizate întâlniri de tot felul, întâlniri care ți-ar putea schimba energia total. Sunt șanse mari să ai o zi destul de tristă, gândindu-te la trecut. Încearcă să nu îți mai faci tot felul de scenarii în cap, nu are rost.

Rac

Primești o veste bună legată de niște acte, niște lucruri pe care le credeai nerezolvate, ceva ce ține de instituțiile statului. Ai o stare pozitivă, ești optimistă și ziua trece într-un mod rapid, cu multe realizări mici.

Leu

Sunt șanse mari să ai parte de un flirt azi, însă nu vrei să treci de acest nivel. Uneori te simți bine când vezi că ești apreciată, admirată, îți place să fii în centrul atenției, dar nu îți calci pe principii, așa că nu faci nimic mai mult, nu treci la nivelul următor.

Fecioară

Primești laude și aprecieri legate de munca ta. Aveai nevoie de asta ca de aer. Voiai să simți cum e să fii admirată, după o perioadă în care nimeni nu te-a pus într-o lumină atât de pozitivă.

Balanţa

Simți că poți cuceri lumea azi cu energia ta și cu optimismul debordant. Reușești să termini la timp un proiect important la care lucrai de multă vreme și te concentrezi apoi pe ceva ce ține de cămin, un lucru pe care îl tot amânasei, dar pe care acum îl finalizezi în timp record.

Scorpion

Primești vești bune legate de sănătate – a ta sau a cuiva drag – iar asta te face să vezi altfel lucrurile. Te relaxezi și reușești să ai succes în plan profesional, pentru că până acum grijile îți ocupau toate gândurile.

Săgetător

Sunt șanse mari să avansezi într-un proiect important ce ține de casă. Poate renovezi, poate te muți, poate vrei să faci o investiție majoră. Cert e că reușești să rezolvi ceva ce ține de niște acte, iar asta te bucură nespus.

Capricorn

O conversație cu un prieten îți bucură sufletul mai mult ca oricând. Relația voastră merge din ce în ce mai bine și vă apropiați din nou. Chiar dacă niciodată nu v-ați certat sau nu au existat probleme, comunicarea dintre voi n-a mai fost grozavă în ultima perioadă.

Vărsător

Azi primești vești legate de o afacere, o investiție. Banii tăi sunt în siguranță și chiar sunt șanse reale de a-ți crește veniturile în viitorul apropiat.

Peşti

Relația amoroasă pe care o ai sau pe care ți-o dorești are de suferit puțin azi, dar nu e un capăt de lume. Cu deschidere și cu comunicare, lucrurile vor reveni pe făgașul normal, ba chiar s-ar putea îmbunătăți considerabil.