Horoscopul zilei de 18 martie 2018

Berbec

Ziua de astăzi este caracterizată de o stare de bună dispoziție. Posibile ieșiri cu prietenii, deplasări scurte și vizite la rude.

Taur

O stare de agitație interioară îți caracterizează ziua. Posibile manifestări ale oboselii, disfuncșii ale organismului și energie scăzută.

Gemeni

Este probabil să afli sau chiar să participi la un eveniment important în cadrul cercului de prieteni, eveniment care te va bucura și-ți va deștepta noi dorințe și planuri de viitor.

Rac

Poți primi niște sfaturi de la persoane importante din anturajul tău. Lasă-te ghidată în măsura în care simți că te reprezintă.

Leu

O ieșire în afara orașului alături de partener ți-ar prinde bine și te-ar detensiona după o perioadă extrem de încărcată pe lan profesional.

Fecioară

Se întrevede un job de weekend sau primești o sarcină care, implicit, îți aduce și un venit suplimentar. Ar fi indicat să fii deschisă la noile oportunități.

Balanţa

Se anunță o zi petrecută în compania partenerului și a prietenilor. Posibil o ieșire în oraș sau o escapadă la munte sau participarea la un eveniment important din viața unei persoane apropiate.

Scorpion

Activitățile intelectuale sunt prioritare pentru tine astăzi, prin urmare fie alegi să citești o carte, sa participi la un seminar sau chiar să porți o conversație pe teme științifice sau filosofice cu o persoană importantă.

Săgetător

Socializarea este cuvântul de ordine al zilei. Ieși în oraș, mergi la film sau la teatru, participi la o reuniune cu grupul de prieteni sau colegi și ești plină de entuziasm.

Capricorn

Îți petreci ziua în familie, acasă, ocupându-te mai mult de activități casnice, însă ai grijă să nu intri în conflict cu membrii familiei mai puțin toleranți la planurile și ideile tale.

Vărsător

Alegi să te relaxezi în propria-ți locuință. Te simți fără vlagă și ar fi indicat să profiți de ziua de astăzi să te odihnești mai mult.

Peşti

O ieșire la shopping îți poate goli portofelul dacă nu-ți cenzurezi dorințele, în special poftele vestimentare. Se poate să-ți faci o gaură în buget, iar zilele viitoare să regreți.