Horoscopul zilei de 18 mai 2020

Berbec

Cu Luna în tranzit prin semnul tău vei da dovadă de o energie debordantă și vei reuși să faci tot ceea ce ai în plan și în program.

Taur

Te macină niște gânduri, treci prin niște frământări legate de trecut, posibil chiar de o fostă relație care simți că nu s-a încheiat definitiv.

Gemeni

Prietenii te sfătuiesc și te sprijină în niște demersuri pe care îți dorești să le faci. Intuiția ta îți spune pas cu pas ce planuri sunt de urmat și ce planuri sunt de abandonat. Ascult-o!

Rac

Este o zi bună să iei atitudine vizavi de o situație profesională. Poate vrei să rezolvi ceva legat de carieră, de imaginea ta. Azi poți face un pas înainte către țelul tău.

Leu

Te gândești serios să te apuci de ceva nou, să înveți ceva nou, să studiezi. Oricum, inițiativele pe care le ai astăzi vor fi apreciate de cei din jur.

Fecioară

Faci calcule financiare, însă oricât de mare ar fi tentația de a cheltui, va trebui să fii chibzuită. Analizează o investiție deja făcută și vezi ce îmbunătățiri poți aduce.

Balanţa

Relația cu partenerul de viață este astăzi în vizorul tău. Discuți, faci planuri și chiar declarații de dragoste. Poți reaprinde pasiunea în cuplu!

Scorpion

la locul de muncă dai dovadă de un randament ieșit din comun și te vei bucura de aprecierile celor din jur. Colegii te susțin într-un demers.

Săgetător

Flirtezi, cucerești, însă nu simți neapărat dorința de a merge mai departe, cât ai poftă să te joci. Consumă-ți energia prin sport sau dedică-te altor pasiuni care-ți fac plăcere.

Capricorn

Faci curățenie, te dedici rezolvării unei situații ce ține de locuință, de acte. Posibile tensiuni cu membrii familiei, în special cu părinții.

Vărsător

Comunicarea devine un atu, dar și o armă, așa că ai grijă cum o folosești. Poți fi aplaudată sau amendată. Nu te avânta în dezvăluiri că te poate lua gura pe dinainte.

Peşti

Reușești să rezolvi o problemă financiară, însă nu te avânta să faci mari cheltuieli astăzi, chiar dacă veștile legate de bani sunt bune. Posibil ca cineva să-ți returneze o datorie.