Horoscopul zilei de 18 mai 2019

Berbec

Azi prietenii sunt cei care îți ridică moralul, fără ca tu să le ceri asta. Îți dai seama cât de importanți sunt acești oameni în viața ta și care ar trebui să fie, de fapt, prioritățile tale.

Taur

Primești complimente legate de o schimbare recentă pe care ai făcut-o, iar asta te determină să continui și mai convinsă fiind că ești pe drumul cel bun. Te simți în al nouălea cer.

Gemeni

Azi nu ai nevoie de aprobarea nimănui, azi te simți excelent și toată lumea poate vedea asta. Mai multe decât atât, reușești să le dai și celor din jur încredere în forțele proprii și îi faci să se simtă bine cu ei înșiși.

Rac

Ai nevoie de afecțiune, așa că o cauți acolo unde crezi că ai putea găsi-o. Ai grijă la apele pe care le tulburi, pentru că te-ai putea trezi într-o situație fără ieșire. Nu te juca cu focul.

Leu

Primești niște bani care te bucură nu pentru că ai fi avut tu nevoie de ei, ci pentru că poți să îi oferi cuiva care are cu adevărat nevoie de ei. Simți că faci o faptă bună care îți liniștește cumva sufletul.

Fecioară

Azi flirturile sunt la ordinea zilei. Reușești să cucerești pe cineva pe care pusesei de mult timp ochii, dar îți era teamă să faci primul pas. Azi renunți și la teamă, și la orice sentiment negativ și acționezi!

Balanţa

Rezultatele muncii tale încep să se vadă mai repede decât ai fi crezut. Azi poți primi laude sau chiar și niște bani pentru eforturile tale din ultima perioadă. Ți-ai putea surprinde partenerul de cuplu cu un cadou inedit.

Scorpion

Atenție mare azi pentu că poți să cazi pradă unor înșelătorii. Da, inteligența ta nu poate fi păcălită cu una, cu două... însă din neatenție ți se poate întâmpla! Așa că analizează bine toate situațiile din jurul tău.

Săgetător

E timpul să îți dai sentimentele pe față și să îi spui totul, direct persoanei pentru care simți ceea ce simți. Oricum adevărul va ieși la lumină, mai devreme sau mai târziu. În felul acesta eviți însă orice efect advers și te concentrezi pe esențial.

Capricorn

Relația de cuplu se îmbunătățește simțitor azi. Poate că aveați nevoie doar de comunicare, ori de liniște... ori de spațiu. Cert e că amândoi ajungeți la aceeași concluzie, una care vă va avantaja pe amândoi.

Vărsător

Viitorul sună bine, pentru că azi cineva îți face o propunere de nerefuzat. Veștile primite sunt motiv de sărbătoare și, chiar dacă ești o persoană superstițioasă, azi vei vrea să le spui tuturor apropiaților ce ți se întâmplă.

Peşti

Ai nevoie de puțină liniște, așa că profiți de ziua de azi pentru a te bucura de relaxare. Activitățile în aer liber sunt favorizate de astre și recomandate, însă dacă din cauza vremii nu te poți bucura de ele, orice hobby ai avea, ar trebui azi fructificat la maxim.