Horoscopul zilei de 18 iunie 2019

Berbec

Tinzi să refuzi orice propunere care-ți vine din zona profesională, aspect care poate aduce inclusiv  anularea unui discurs public, a unui interviu, a unei ședințe.

Taur

Nu este o zi favorabilă pentru comunicare, ba chiar am putea spune că ceea ce vei transmite acum va fi, fie eronat, fie ambiguu. Abșine-te de la dialogurile importante!

Gemeni

Este în continuare activat aspectul de tensiune între tine și partenerul de viață. Dacă este vorba de o căsătorie, te sfătuim să fii foarte răbdătoare, calmă și înțeleaptă deoarece totul s-ar putea încheia acum.

Rac

Cu greu vei reuși astăzi să legi un dialog cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri, cu colegii de muncă. Este de preferat să eviți deciziile importante și acțiunile care implică responsabilități majore.

Leu

Ai tendința să spui lucrurilor pe nume la locul de muncă. Nu mai suporți să fii țap ispășitor, să îndeplinești sarcini suplimentare pentru că trebuie și îți vei argumenta foarte bine nemulțumirile avute.

Fecioară

Este posibil să ai parte de unele divergențe de opinie cu niște prieteni. Pe un fundal tensionat se pot spune cuvinte dure care mai apoi să se regrete.

Balanţa

Este posibil să-ți consumi toată energia pentru a rezolva niște probleme care țin de locuință. Se întrevăd cheltuieli legate de maintenanță, de reparația unor obiecte casnice.

Scorpion

Dai dovadă de foartă multă inflexibilitate în comunicare. Atenție! Dialogurile rigide te pot pune într-o ipostază mai puțin plăcută în fața superiorilor și a partenerilor de afaceri.

Săgetător

Poți întâmpina niște blocaje în primirea unei sume de bani. Te atenționăm, de asemenea, și asupra unor cheltuieli neprevăzute care pot apărea și-ți pot destabiliza bugetul.

Capricorn

Nu încerca să ajungi la un consens cu partenerul de viață deoarece astăzi va fi aproape imposibil, chiar dacă tu ești dispusă să faci compromisuri. Nu lua decizii!

Vărsător

Evită pe cât posibil stresul și factorii care știi că-ți pot declanșa probleme de sănătate. Nu este exclus ca niște simptome ale unor afecțiuni mai vechi să reapară acum și să-ți strice toată buna dispoziție.

Peşti

Este posibil ca un dialog cu un prieten să-ți strice buna dispoziție în sensul că îți poate da peste cap niște principii, mai corect spus, îți poate ridica niște semne de întrebare la care nu numai că nu ai răspuns, dar nici nu ești pregătită să primești unul.