Horoscopul zilei de 18 iunie 2018

Berbec

Ești dispusă să renunți la niște reguli impuse de cei din jur și vei face tot ce-ți stă în putință să iei deciziile după bunul tău plac. Curaj și determinare în relația cu cei din jur.

Taur

Te vei implica și chiar vei reuși să rezolvi niște chestiuni legate de membrii familiei sau, acolo unde este cazul, poți primi o vizită neașteptată din partea rudelor aflate la distanță.

Gemeni

Te preocupi de activități gospodărești, curățenie, cumpărături sau, pe de altă parte, poți reorganiza niște sarcini ale membrilor familiei. Nu intra în conflict cu cei din jur.

Rac

Este posibil să porți o discuție importantă cu o persoană din anturaj și în urma dialogului să vrei să schimbi ceva, să ți se deschidă ochii într-o anume privință și să acționezi ca atare.

Leu

Sarcinile de la locul de muncă îți vor acapara mare parte din zi, ănsă fără a te deranja. Posibil să fie vorba de activități legate de acte, dosare, documente.

Fecioară

Simți nevoia să petreci mai mult timp cu tine și vei acționa în consecință. Alegi să te relaxezi în stilul tău fără a mai ține cont de dorințele celorlalți. Ușoare stare de egoism.

Balanţa

Atăzi trebuie să fii cu ochii în patru și să fii atentă la tot ce se petrece în jurul tău, în special la persoanele pe care le vei întâlni. Îți pot aduce oportunități pe viitor.

Scorpion

Te bucuri de aprecierile celor din jur, în special la locul de muncă, unde nu este exclus să primești un premiu, un cadou sau o diplomă.

Săgetător

Vei găsi o cale sau te vei afla foarte aproape de a găsi o cale să faci rost de o sumă de bani. Ceea ce nu-ți iese astăzi, nu înseamnă că mâine nu se va materializa.

Capricorn

Cineva îți face o surpriză astăzi, fie primești o vizită neanunțată care te bucură, fie un cadou sau chiar un bonus financiar la locul de muncă.

Vărsător

Vei avea succes astăzi dacă inițiezi o negociere. Vei ieși învingător dintr-un dialog și vei reuși să-ți restabilești imaginea în fața cuiva, să-i recâștigi încrederea.

Peşti

Este posibil să fii ușor nemulțumită de locul de muncă sau de o situație petrecută la job. Evită pe cât posibil ședințele și încearcă să nu intri în conflict cu colegii, cu atât mai puțin cu superiorii.