Horoscopul zilei de 18 iulie 2019

Berbec

Poți intra în conflicte cu prietenii destul de ușor. Surprizele neplăcute din această zonă nu vor lipsi și puteți da naștere unui adevărat scandal.

Taur

Cineva te poate vorbi pe la spate și nu este exclus ca imaginea profesională să-ți fie afectată. Încearcă să eviți conflictele cu superiorii.

Gemeni

Este o zi bună să ieși în față, să te faci remarcată și să primești aprecieri. Vei da dovadă de idei bune, dar insistă să le pui și în aplicare.

Rac

Poți avea parte de o discuție cu tentă acuzatoare din partea persoanei iubite, legată de un partaj sau de o sumă de bani, bun de patromoniu.

Leu

Relația cu persoana iubită (sau cu partenerii de afaceri) poate fi foarte tensionată astăzi, mai ales dacă se abordează teme legate de patrimoniu sau de cheltuielile comune.

Fecioară

Poți avea parte de surprize mai puțin plăcute la locul de muncă. Situațiile sau dialogurile te pot lua prin surprindere și te sfătuim să le abordezi cu calm și pe cât posibil cu detașare.

Balanţa

Azi simți nevoia să petreci mai mult timp cu tine și să te dedici în totalitate hobby-urilor tale și satisfacerii propriilor plăceri și necesități.

Scorpion

Cei din jur pot face tot posibilul să-ți pună bețe în roate, iar situația vizează locul de muncă. Posibil ca cineva să-și dorească să scape de tine din departament sau chiar din firmă.

Săgetător

Este o zi favorabilă întâlnirilor și dialogurilor cu prietenii. Se întrevăd posibile deplasări în interes de serviciu.

Capricorn

Nu este exclus să te confrunți cu situații neplăcute și nedorite legate de sectorul financiar. Posibil ca o plată să întârzie sau să primești mai puțini bani decât îți calculasei tu.

Vărsător

Ești plină de energie și entuziasmul tău va fi apreciat de cei din jur. Este posibil să te împaci cu un coleg, prieten, persoană din anturaj cu care ai fost în conflict.

Peşti

Este posibil să te simți foarte obosită, mai laes în partea a doua a zilei. Nu te epuiza și încearcă să te odihnești mai mult.