Horoscopul zilei de 18 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor lua astăzi niște decizii importante în ceea ce privește familia sau partenerul de viață, decizii legate, posibil, de locuință sau de o mutare.

Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur nu este o zi tocmai favorabilă din punctul de vedere al sănătății. Nativii se pot confrunta cu dureri în zona capului, dureri oasoase sau de stomac.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trec astăzi prin adevărate procese de conștiință, au remușcări, regrete și se simt măcinați de gânduri și resentimente față de niște prieteni sau rude.

Rac

Cei născuți în zodia Rac trec printr-un moment de cumpănă cu privire la viața profesională. Cântăresc niște proiecte și caută să se elibereze de cele care nu sunt suficient de avantajoase pentru ei.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au tendința de renunța la un proiect care are legătură cu străinătatea sau cu o persoană de altă cultură, religie. Sfatul nostru este să nu ia încă o decizie definitivă.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se confruntă cu probleme financiare, însă nu din vina lor, ci mai degrabă cauzate de ceilalți. Posibile întârzieri de plăți.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de conflicte în sânul familiei, posibil cu părinții sau copiii, iar vina o poartă niște mesaje care nu sunt recepționate corect.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au șansa să revadă astăzi o persoană dragă pe care nu au mai văzut-o de mult, posibil o fostă iubire sau un coleg de liceu cu care nu au mai ținut legătura.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se concentrează cu greu la locul de muncă și au tendința de a amâna sarcinile primite sau a le evita.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn trebuie să fie mai conștiincioși la locul de muncă deoarece nu este exclus să primească o sancțiune din partea șefilor.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt tentați să se dedice științelor oculte sau extrasenzoriale, paranormale pentru a afla răspunsul unor trăiri, unor simțiri avute.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești iau o decizie serioasă în legătură, fie cu o persoană dragă, posibil cu un prieten, fie în legătură cu o activitate, colaborare, pe care o desfășoară.