Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2019

Berbec

Încearcă să-i acorzi mai multă atenție partenerului de viață dacă nu vrei să intri într-un conflict. Suspiciunile nu trebuie niciodată alimentate.

Taur

Poți primi o sumă de bani, un cadou valoros sau un premiu. În continuare sunt favorizate investițiile neriscante și câștigurile financiare.

Gemeni

Relația cu partenerul de viață tinde să scârțâie și probabil va fi vina ta dacă acesta se va îndepărta. Atenție mare în cuplurile în care a intervenit monotonia. Poate apărea o distanțare iremediabilă.

Rac

Ai tendința de a intra în conflict cu toată lumea pe un fond de sensibilitate emoțională și irascibilitate extremă.

Leu

Ai toate șansele să te faci remarcată la locul de muncă, să ieși în evidență și să primești aprecieri. Profită de acest context de moment pentru a obține niște avantaje profesionale!

Fecioară

Dai dovadă de superficialitate în relația cu cei din jur și fără să vrei îți poți jigni colegii de muncă sau asociații. Ai mai multă grijă la atitudine!

Balanţa

Contextul astrologic de astăzi îți aduce inspirație și favorizează puternic activitățile artistice și de creație. Profită de moment și etalează-ți propriile talente!

Scorpion

Te pui în evidență în cercul de prieteni și ai ocazia să devii sufletul petrecerilor. Tendința de a cheltui va crește, însă odată cu ea și șansele de a primi o sumă de bani neașteptată.

Săgetător

Ești dispusă să nu mai amâni nimic din ceea ce are legătură cu viața ta personală. Vei analiza ceea ce îți dorești prin prisma a ceea ce poți să-ți oferi și vei lua o decizie în acest sens.

Capricorn

Dai dovadă de o capacitate extraordinară de conducere, te impui cu subtilitate și reușești să obții ceea ce-ți dorești.

Vărsător

Optimismul și determinarea de care dai dovadă astăzi ți-ar putea fi aliați de bază în finalizarea unor proiecte mai vechi. Vei fi ca un magnet pentru cei din jur grație felului tău de a fi. Profită!

Peşti

Ești confuză cu privire la relația cu persoana iubită, însă nu este momentul să iei o decizie. Este foarte probabil să te simți descoperită din punct de vedere sentimental, dar te asigurăm că este doar o impresie.