Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2018

Berbec

Nativii Berbec vor fi uimiți de relația bună pe care reușesc să o dezvolte cu prietenii lor. Este o zi a ieșirilor cu grupul de prieteni, iar comunicarea este la cote înalte.

Taur

Nativii Taur trebuie să încerce să nu deschidă subiecte incomode sau discuții sensibile, în special cu șefii sau colegii de muncă, deoarece există riscul de a se lansa în contradicții de natură să le afecteze imaginea.

Gemeni

O veste de la o persoană dragă aflată dincolo de granițele țării te va bucura peste măsură și îți va deschide noi oportunități în sfera socială.

Rac

Este posibil să recuperezi o sumă de bani sau cineva din familie să-și facă un cadou costisitor. Dacă ai de primit o moștenire, astăzi vei afla vești bune legate ed acest aspect.

Leu

Se întrezărește un parteneriat benefic pentru tine și ai face bine să faci tot posibilul să-l transformi în ceva palpabil. De asemenea, profită de această zi pentru a-ți pune în ordine sentimentele legate de partener, deoarece aspectele sunt bune și favorizează relația de cuplu.

Fecioară

Ai o zi fantastică din toate punctele de vedere. Astrele îți transmit energie și voia bună te va însoți pe tot parcursul zilei, iar din punctul de vedere al sănătății vei observa niște îmbunătățiri remarcabile.

Balanţa

Vei avea parte de niște trăiri semnificative alături de partener și te vei simți minunat în brațele sale, așa cum nu ai mai făcut-o de ceve vreme. Este momentul să-ți deschizi sufletul și să-i mărturisești tot ceea ce te macină sau tot ceea ce-ți dorești de la el.

Scorpion

Cineva din familie îți face o surpriză plăcută, fie te invită undeva, fie îți oferă un cadou pe care ți-l doreai. Nu este exclus să primești o vizită și motivul să fie legat de locuință, poate ți se propune o reamenajare sau ți se face o ofertă de cumpărare.

Săgetător

Trebuie să fii atentă la ceea ce se vorbește în jurul tău, la ceea ce auzi chiar și involuntar, deoarece vei avea acces la o informație importantă care ți-ar putea schimba viața sau statutul profesional.

Capricorn

Vei avea parte de o surpriză legată de partea financiară, posibil să vină spre tine o oportunitate de a-ți suplimenta veniturile sau să culegi roadele unui proiect în care ai investit timp și bani.

Vărsător

Profită de această zi pentru a-ți pune în evidență atuurile fizice și calitățile conversaționale și profită de fiecare persoană cu care intri în contact pentru obținerea unor aprobări de care ai nevoie.

Peşti

Resimți o stare de oboseală care se accentuează spre seară și ar trebui să-ți anulezi planurile și să te odihnești mai mult. Un masaj de relaxare sau o baie fierbinte te-ar putea, de asemenea, detensiona și te-ar ajuta să dormi mai bine.