Horoscopul zilei de 18 februarie 2020

Berbec

Zi fără prea mari probleme azi. Încearcă să te concentrezi pe muncă și evită conflictele. Spre seară, o vizită neașteptată îți poate schimba total starea de spirit. În cuplu, surprizele se țin lanț.

Taur

Ai putea primi o veste bună azi, o veste legată de o posibilă călătorie în interes de serviciu. Chiar dacă e vorba de o deplasare scurtă, încearcă să vezi partea plină a paharului, măcar mai schimbi peisajul.

Gemeni

Azi primești o invitație inedită, de la o persoană neașteptată. Accept-o fără să stai pe gânduri pentru că o să te distrezi mai mult decât ai putea crede. Spre seară pot să apară discuții în contradictoriu în cuplu.

Rac

Azi e o zi importantă pentru tine pentru că reușești să duci la bun sfârșit un plan mai vechi. O să te relaxezi destul de mult în a doua parte a zilei, iar asta îți va schimba total starea de spirit.

Leu

Cineva din familie îți dă o veste minunată azi, fapt care te emoționează și te pune pe gânduri. Încearcă să susții această persoană așa cum poți, pentru că merită din plin ajutorul tău.

Fecioară

E o zi destul de ușoară pentru tine azi, deși după-amiază ai putea să ai parte de o schimbare bruscă în comportamentul unei persoane dragi, care îți va întinde nervii la maxim. Cu răbdarea treci marea, știi cum se spune.

Balanţa

Azi ai putea afla ceva tulburător despre o persoană cunoscută. Vei fi nehotărâtă în ceea ce privește dezvăluirea adevărului – să-i spui sau să nu-i spui? Gândește-te mai întâi dacă tu ai vrea să știi asta.

Scorpion

Orice s-ar întâmpla azi, nu lăsa anxietatea să pună stăpânire pe tine. Mai bine faci lucrurile mai încet, dar cu calm și îți menții buna dispoziție. Spre seară, ți-ar fi de ajutor o plimbare mai lungă sau o sesiune de shopping.

Săgetător

Azi trebuie să lupți pentru ideile tale, dacă vrei să te afirmi la locul de muncă. Străduiește-te să-ți pui ideile în ordine și susține-le cum știi tu mai bine. Perseverența îți e cel mai bun aliat, nu uita!

Capricorn

O zi banală, mai ales în prima parte, se va transforma într-o zi haotică pentru tine, cât ai clipi. Data viitoare n-ar trebui să te mai plângi de plictiseală, pentru că astrele îți oferă fix ceea ce ai cerut.

Vărsător

Cineva din cercul de prieteni încearcă să te convingă într-o privință, dar tu ai niște idei fixe de la care nu vrei să te abați. Încearcă să fii mai deschisă, mai relaxată și ai să vezi că pofta vine mâncând, cum se spune. În plus, obișnuiește-te cu ideea că nu ai mereu dreptate.

Peşti

Astăzi primești vești bune legate de casă sau de amenajarea casei ori de o investiție ce ține de casă. O să te bucuri nespus pentru că ai muncit mult să ajungi în acest punct și meriți tot ceea ce ți se întâmplă. Sărbătorește!