Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Berbec

Începi săptămâna cu planuri mari, planuri de care vrei să te ții îndeaproape și pe care vrei să le duci la bun sfârșit cât mai repede. Problema e că mai multe evenimente neașteptate ar putea să-ți dea aceste planuri peste cap, așa că încearcă să nu te enervezi prea tare.

Taur

Azi primești un rezultat de la locul de muncă, poate o evaluare sau niște date ale unui proiect la care ai lucrat. Ceea ce vezi nu te bucură deloc și sunt șanse ca seara să te prindă cu moralul la pământ, din păcate.

Gemeni

O împăcare s-ar putea produce azi. O împăcare la care nu te mai așteptai, cu o persoană pe care n-ai mai văzut-o de multă vreme și cu care nu mai vorbeai, cel mai probabil din orgoliu. Relația voastră se îmbunătățește neașteptat.

Rac

Te complaci într-o situație neplăcută, cel puțin aparent, pentru că în sufletul tău tot analizezi lucrurile de ceva vreme. Azi e timpul să iei o decizie fără teamă. Nu o să rezolvi nimic tot amânând lucrurile.

Leu

Colegii sau prietenii îți sunt aproape azi, într-una din cele mai fericite zile pe care le vei avea luna aceasta. Ceva minunat se întâmplă în viața ta, ceva ce te va face să uiți de toate grijile și de toate supărările.

Fecioară

Ai putea relua legătura cu un fost partener de cuplu azi. Deși nu credeai că între voi mai există ceva, iată că astrele v-au pregătit amândurora o surpriză de proporții. O să începi săptămâna cu un sentiment de nesiguranță.

Balanţa

Te preocupă starea de bine a cuiva apropiat și încerci să faci tot posibilul pentru a remedia situația. Chiar dacă îți vei încărca ziua exagerat de mult, pentru tine familia și prietenii sunt cei mai importanți.

Scorpion

Primești vești bune referitoare la un proiect de serviciu. Sunt șanse să faci și rost de bani, cu această ocazie, având în vedere că șefii îți sunt recunoscători în această perioadă. O să îi cheltuiești imediat cel mai probabil, pentru că aveai mare nevoie de ei.

Săgetător

Azi te dedici muncii în totalitate și nu acorzi atenție evenimentelor din jurul tău. Spre după-amiază o să-ți dai seama că ai ratat o dramă care s-a întâmplat în apropierea ta, dar nu vei regreta că n-ai fost implicată în poveste.

Capricorn

Încerci să le explici colegilor de la locul de muncă anumite lucruri, dar aceștia nu par să înțeleagă ori pur și simplu nu le pasă. Te frustrează ceea ce se întâmplă.

Vărsător

Primești vești minunate azi, vești ce ar putea avea legătură cu o viitoare vacanță pe care o plănuiești singură sau alături de jumătatea ta. În cazul în care urmează să pleci la drum pe cont propriu, pregătește-te... astrele îți vor scoate în cale o persoană interesantă.

Peşti

A venit momentul să iei o decizie - ierți sau nu? O persoană își tot cere scuze și încearcă să reia relația pe care a avut-o cu tine, dar tu nu dai niciun semn înapoi. Hotărăște-te odată.