Horoscopul zilei de 18 februarie 2018

Berbec

Îți vin în minte fel și fel de amintiri, rememorezi episoade plăcute și mai puțin plăcute din trecutul tău, ești nostalgică și mult prea melancolică pentru o zi de duminică.

Taur

Petreci ziua în compania prietenilor, fie ieșiți la o plimbare, fie îi inviți la tine și prepari o cină spectaculoasă.

Gemeni

Te bucuri de o zi remarcabilă alături de persoanele dragi și vei primi laude pentru activitatea ta din ultimul timp.

Rac

Niște rude mai îndepărtate sau prieteni mai vechi este posibil să te viziteze astăzi și să te complimenteze pentru activitățile tale din ultimul timp.

Leu

Te bucuri de mici atenții din toate direcțiile și este posibil ca cineva să îți facă un cadou care te va surprinde mai mult decât te-ai aștepta.

Fecioară

Se ivește ocazia să ieși la plimbare în oraș și, totodată, pregătește-te căci aspectele astrologice  indică un posibil partener la orizont, cu atât mai mult cu cât ești singură.

Balanţa

Ai spor în tot ceea ce faci astăzi și este posibil să ai și ajutor din partea unor rude. Dacă ai un proiect mai vechi de pus la punct, nu rata această ocazie pe care astrele ți-o oferă astăzi.

Scorpion

Devii foarte creativă astăzi și dai frâu liber ideilor artistice. Profită de inspirație și acordă-ți toată atenția necesară.

Săgetător

Îți petreci ziua în familie și te bucuri de compania unor rude pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme. Încearcă să nu dai naștere unor conflicte inutile.

Capricorn

Alegi să-ți petreci ziua în vizită, posibil la o rudă, undeva în afara orașului. Te vei relaxa și vei reveni cu bateriile încărcate, pregătită pentru o nouă săptămâna epuizantă.

Vărsător

Alegi să te relaxezi prin magazine, poate la shopping, sau preferi să mergi la un SPA. Este o zi potrivită să te eliberezi de energiile negative și tensiunile acumulate în ultima perioadă.

Peşti

Simți nevoia unei schimbări și nu știi cu ce să începi. Poate vrei să-ți schimbi look-ul, să te tunzi, să te vopsești sau doar să-ți îmbogățești garderoba.