Horoscopul zilei de 18 decembrie 2017

Berbec

Îți faci planuri de călătorie astăzi, fie să ieși în oraș, fie să pleci într-o scurtă vacanță, posibil, de Crăciun. O discuție cu tematică religioasă se poate să te pună pe gânduri și să-ți dezechilibreze niște filosofii de viață pe care le credeai puternice.

Taur

Pui bazele unui nou proiect care implică o colaborare financiară cu cineva din anturajul tău. Este posibil, de asemenea, să ți se restituie o sumă de bani sau să reușești să rezolvi o situașie legată de niște acte care te-a cam ținut pe loc.

Gemeni

Vei petrece o zi minunată în compania partenerului tău și acesta te va surprinde cu atenții și cuvinte de dragoste. Profită! Era momentul unei reconcilieri și, chiar dacă este luni, o poți transforma fără probleme într-o zi de relaxare în brațele partenerului.

Rac

Încearcă să analizezi mult mai bine ofertele pe care le primești la locul de muncă și nu răspunde pozitiv decât dacă ești 100% convinsă că te avantajază. Cât despre sănătate, trebuie să te culci mai devreme și să te detașezi mai mult de treburile cotidiene.

Leu

Energia cu care te-ai trezit astăzi te va împinge la o ieșire în oraș și vei avea ocazia să întâlnești o persoană care să te pună pe gânduri sau sa-ți trezească niște sentimente contradictorii. Posibil niște fluturi să înceapă să zboare prin stomac.

Fecioară

Alegi să ieși la cumpărături și să achiziționezi ceva pentru casă. Deja visezi la o mică reamenajare a locuinșei cu ocazia venirii Crăciunului și acest aspect te entuziasmează peste măsură.

Balanţa

Un telefon venit de la o persoană cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme te va bucura peste măsură. De asemenea, este foarte probabil să primești o veste care să-ți favorizeze sectorul comunicării, să-ți deschidă noi căi de acces către informații importante.

Scorpion

Un câștig la care nu te așteptai te va lua prin surprindere și-ți va înfrumuseța ziua. Posibil să fie doar o datorie returnată sau tu să ai ocazia să faci un tips.

Săgetător

Te pregătești pentru un bilanț anual și ești foarte mândră de ceea ce ai realizat. Poate fi doar o stare trecătoare, însă astăzi te simți invincibilă și de neoprit. Personalitatea ta puternică te va ajuta să realizezi și în anul următor tot ceea ce ți-ai propus.

Capricorn

Niște secrete sunt pe cale să iasă la iveală și ai face bine să ai grijă cu cine vorbești astăzi și în cine ai încredere. Te simți demoralizată și ai intenția de a te izola și de a medita la situația ta.

Vărsător

Ești mai visătoare ca niciodată astăzi și ai chef să trăiești în povestea imaginată mai muolt decât în realitate. Nu-i greșit să refulezi, însă nu uita să revii cu piciorele pe pământ și să te apuci de pus bazele planurilor de viitor.

Peşti

Un dialog cu un coleg de muncă sau cu un șef îți va da speranțe pe viitor și te va face să ai mai multă încredere în propria persoană. Bine ai face să asculți sfaturile și să fii pregătită pentru o întâmplare favorabilă pe parte profesională.