Horoscopul zilei de 18 august 2019

Berbec

A venit timpul să iei o decizie cu privire la viața ta amoroasă. Lucrurile nu mai pot continua așa. Vorbește cu partenerul și spune-i tot ce ai pe suflet. E timpul să te eliberezi.

Taur

Cineva încearcă să flirteze cu tine, iar tu știi foarte bine asta, deși pretinzi că e doar o discuție între vechi prieteni. Mare atenție la gesturi și la ceea ce transmiți nonverbal.

Gemeni

E timpul să accepți că unele lucruri sau unele relații nu pot fi schimbate, oricât de mult ți-ai dori tu asta. Cei din jur sunt cu ochii pe tine, însă tu te faci că nu vezi. Mulțumește-i și renunță.

Rac

Primești niște vești care te pun pe gânduri. Nu mai știi ce să mai faci pe plan amoros, nu știi cum să mergi mai departe, cum să schimbi prezentul. Problema e că îți faci atâtea griji pentru viitor, încât uiți să mai trăiești clipa.

Leu

A venit timpul să-ți acorzi și ție atenție. Azi e o zi ideală pentru răsfăț, fix așa cum ți-ai dori. Fie că mergi la un salon de beauty, fie că mergi să înoți sau să faci cumpărături, azi e o zi pe care trebuie să ți-o dedici total pentru a mai uita de haosul din jur.

Fecioară

Ai toate șansele să te simți extraordinar de bine azi, să te recuperezi după o mică afecțiune, intervenție chirurgicală ori o mică problemă de sănătate. Ori poate vei simți că energia pierdută acum ceva timp îți revine... cert e că te vei simți minunat și fizic, și psihic.

Balanţa

Azi sunt șanse mari să ai parte de o zi superbă, în care prietenii, familia sau partenerul de cuplu să-ți facă o surpriză de zile mari. Pregătește-te pentru tot ce-i mai frumos.

Scorpion

Ai nevoie de cineva care să te îndrume. Simți că ai pierdut puțin controlul asupra propriei tale existențe, cu toate că cei din jur te laudă într-una. Ar fi bine să-ți deschizi sufletul cu adevărat în fața cuiva.

Săgetător

Azi te îngrijorează starea unei persoane sau alegerile acesteia, din ultima perioadă. E în regulă să vrei să ajuți un om, dar nu e în regulă să-i impui să se schimbe, doar pentru că ție ți se pare că nu e OK cum trăiește. Analizează puțin situația.

Capricorn

Ai multe drumuri de făcut și multe lucruri de rezolvat azi, cu toate că e duminică. Problema e că n-ai niciun chef, drept pentru care te vei vedea pusă în situația de a amâna multe lucruri. Relaxează-te măcar!

Vărsător

Azi ar trebui să afli o veste importantă, o veste ce ține mai degrabă de persoana pe care o iubești, însă această veste îți va afecta și ție viața. Rămâne de văzut în ce fel...

Peşti

Nimeni și nimic nu te opresc din a-ți realiza visurile. Însă azi vei remarca faptul că propriile tale temeri te împiedică să-ți atingi potențialul maxim. Analizează bine asta și încearcă să găsești o soluție.