Horoscopul zilei de 18 august 2018

Berbec

Relația de cuplu este tensionată acum, fiind nevoie de mult calm și înțelegere din partea ta. Nu te grăbi să tragi concluzii pripite vis-a-vis de relația în care ești implicata.

Taur

Te bucuri de o oarecare susținere financiară, din partea partenerului de cuplu, mai ales în partea a doua a acestei zile dar, în același timp, ești nevoita să investești într-o direcție care nu prea corespunde cu planurile tale de viitor.

Gemeni

Ești dezorientata, atunci când vine vorba despre relația de iubire, de implicațiile, schimbările care se pot produce astfel la nivel emoțional. Ești pregătita să dăruiești, să te implici trup și suflet într-o relație, dar o voce interioară îți spune că nu este încă momentul potrivit acum.

Rac

Putem vorbi despre o oarecare stare de neliniște, legată de carieră, de schimbările neașteptate care se pot produce acum. Nici în familie lucrurile nu sunt atât de liniștite, precum ți-ai dori, existând posibilitatea de a te confrunta cu dezechilibre.

Leu

Te implici cu mult avânt într-o nouă relație de amor, cu toate acestea sentimentele tale sunt contradictorii, nereușind să te exprimi suficient de clar, deschis. Încă ești în faza de tatonare a relației.

Fecioară

Ascultă-ți intuiția dar ține cont și de sfaturile unei persoane mai în vârstă, cu experiență de viață, atunci când vine vorba despre investiții, vânzări și cumpărări. La sfârșitul acestei zile este recomandat să-ți petreci mai mult din timpul liber alături de prieteni.

Balanţa

Relația cu partenerul de viață este destul de tensionată. Putem vorbi despre multe neînțelegeri legate de casă, de proprietate, discuții care au legătură cu socrii, părinții. Chiar nu mai știi pe cine vrei să împaci acum, simțindu-te de-a dreptul dezorientata.

Scorpion

Azi ai toate șansele să constați că te-ai implicat într-o relație iluzorie pentru ca poți să afli secrete care te vor dezamăgi în mod profund. Mai bine acum, decât mai târziu.

Săgetător

Relația cu prietenii se anunță a fi destul de tensionată, încă de la începutul acestei zile. Ce ești pregătita să oferi pentru a primi atenția de care ai nevoie? Te simți dezorientata, trădata, neînțelesă.

Capricorn

Nemulțumirile din casă, din familie se pot reflecta și în plan socio-profesional. Se recomandă astfel mai mult echilibru și mai multă înțelepciune din partea ta. De asemenea, este bine să te concentrezi mai mult pe momentul prezent.

Vărsător

Chiar nu ești decisă în ce direcție vrei să o apuci. Oriunde ai privi, fie că este vorba despre relații, copil, studii, prieteni parcă există o stare de nemulțumire, ceva nu este așa cum ți-ai dori. Te simți neînțelesă, dezamăgită.

Peşti

Ești agitata, mai ales atunci când vine vorba despre chestiuni legale, un eventual proces aflat pe rol sau chiar o posibilă amendă. Atenție la călătoriile pe care le faci acum dar și la relația cu prietenii.