Horoscopul zilei de 18 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 18 august 2017 - Berbec

Relația de cuplu este tensionată acum, fiind nevoie de mult calm și înțelegere din partea ta. Nu te grăbi să tragi concluzii pripite vis-a-vis de relația în care ești implicat. Îți vine destul de greu să creezi o stare de echilibru între profesie și viața de familie, riscând să atragi și mai multe necazuri, datorită stării tale de agitație.  

Taur

Horoscopul zilei de 18 august 2017 - Taur

Putem vorbi despre multă forfotă la locul de muncă, bârfe care te pot destabiliza, la nivel emoțional. Ai nevoie de multă concentrare pentru a putea să finalizezi unele proiecte și să te poți detașa de ceea ce simți că îți blochează progresul profesional. Te bucuri de o oarecare susținere financiară, mai ales în partea a doua a acestei zile dar, în același timp, ești nevoit să investești într-o direcție care nu prea corespunde cu planurile tale de viitor.  

Gemeni

Horoscopul zilei de 18 august 2017 - Gemeni

Ești dezorientat, atunci când vine vorba despre relația de iubire, de implicațiile, schimbările care se pot produce astfel la nivel emoțional. Ești pregătit să dăruiești, să te implici trup și suflet într-o relație, dar o voce interioară îți spune că nu este încă momentul potrivit acum. Pot apărea discuții în contradictoriu cu persoana iubită, ba chiar o despărțire neașteptată.  

Rac

Horoscopul zilei de 18 august 2017 - Rac

Putem vorbi despre o oarecare stare de neliniște, legată de carieră, de schimbările neașteptate care se pot produce acum. Nici în familie lucrurile nu sunt atât de liniștite, precum ți-ai dori, existând posibilitatea de a te confrunta cu dezechilibre, incertitudine în relația cu părinții.  

Leu

Horoscopul zilei de 18 august 2017 - Leu

Te implici cu mult avânt într-o nouă relație de amor, cu toate acestea sentimentele tale sunt contradictorii, nereușind să te exprimi suficient de clar, deschis. Încă ești în faza de tatonare a relației. La locul de muncă se cere prudență în relația cu superiorii. Spre sfârșitul acestei zile ai șansa de a intra în posesia unor informații care te pot răni, secrete dezvăluite care îți pot lămuri unele bănuieli legate de o persoană dragă.  

Fecioară

Horoscopul zilei de 18 august 2017 - Fecioară

Ascultă-ți intuiția dar ține cont și de sfaturile unei persoane mai în vârstă, cu experiență de viață, atunci când vine vorba despre investiții, vânzări și cumpărări. În plan profesional putem vorbi despre unele demersuri care îți pot aduce împliniri de moment. La sfârșitul acestei zile este recomandat să-ți petreci mai mult din timpul liber alături de prieteni.    

Balanţa

Horoscopul zilei de 18 august 2017 - Balanță

Relația cu partenerul de viață este destul de tensionată. Putem vorbi despre multe neînțelegeri legate de casă, de proprietate, discuții care au legătură cu socrii, părinții. Chiar nu mai știi pe cine vrei să împaci acum, simțindu-te de-a dreptul dezorientat. Este recomandat să petreci mai mult timp alături de copii sau să citești mai mult.  

Scorpion

Horoscopul zilei de 18 august 2017 - Scorpion

Încep acum să se manifeste nemulțumirile legate de locul de muncă, colaboratori; ești nemulțumit de faptul că nu ești apreciat la justa ta valoare. O relație clandestină ar putea să-ți dea serioase „bătăi de cap”, în această săptămână. Ai acum toate șansele să constați că te-ai implicat într-o relație iluzorie pentru ca poți să afli secrete care te vor dezamăgi în mod profund.  

Săgetător

Horoscopul zilei de 18 august 2017 - Săgetător

Relația cu prietenii se anunță a fi destul de tensionată, încă de la începutul acestei zile. Ce ești pregătit să oferi pentru a primi atenția de care ai nevoie? Te simți dezorientat, trădat, neînțeles și parcă oricât de mult ai oferi, tot ce primești la schimb este dezamăgire. Relația cu familia este și ea încordată, căutând să-ți încarci bateriile în zona iubirii, a relației pe care o construiești încet, dar sigur.  

Capricorn

Horoscopul zilei de 18 august 2017 - Capricorn

Nemulțumirile din casă, din familie se pot reflecta și în plan socio-profesional. Se recomandă astfel mai mult echilibru și mai multă înțelepciune din partea ta. Deasemenea este bine să te concentrezi mai mult pe momentul prezent. Tot acum este posibil să te gândești foarte serios la găsirea unui nou tratament sau alt medic pentru a putea rezolva o problemă mai veche de sănătate.  

Vărsător

Horoscopul zilei de 18 august 2017 - Vărsător

Chiar nu ești decis în ce direcție vrei să o apuci. Oriunde ai privi, fie că este vorba despre relații, copil, studii, prieteni parcă există o stare de nemulțumire, ceva nu este așa cum ți-ai dori. Te simți neînțeles, dezamăgit iar relația cu o persoană aflată la distanță nu este chiar ceea ce ți-ai dorit. Pot avea loc acum discuții care te vor ajuta să înțelegi ce anume ai nevoie de fapt, ce-ți dorești în cadrul unei relații.  

Peşti

Horoscopul zilei de 18 august 2017 - Pești

Te concentrezi foarte tare pe obținerea unui (nou) job, mai bine plătit sau îți poți lua un al doilea serviciu. Ești agitat, mai ales atunci când vine vorba despre chestiuni legale, un eventual proces aflat pe rol sau chiar o posibilă amendă. Atenție la călătoriile pe care le faci acum dar și la relația cu prietenii.