Horoscopul zilei de 18 aprilie 2020

Berbec

Este o zi foarte bună pentru comunicare, mai ales în cuplu, pentru restabilirea unor energii afectate de contextul momentului și pentru împăcare cu cei dragi.

Taur

Poți relua o legătură cu o persoană dragă din trecut, cu cineva care a fost important în viața ta la un moment dat. Este o zi calmă, temperată în care simți că te liniștești psihic și emoțional.

Gemeni

Azi prinzi niște șanse din zbor și vei profita la maxim de context. Este una dintre cele mai bune zile ale lunii, așa că fii foarte atentă ce-ți propui să faci. Cei singuri pot fi atrași sau pot începe o poveste de iubire cu cineva din anturaj, din cercul de prieteni.

Rac

Este o zi foarte bună să te pui în evidență, să faci o schimbare de look, chiar dacă o faci acasă. Poți reuși să vindeci, prin dialog, ceva din trecut, să depășești o frică.

Leu

Prietenii se dovedesc a fi cei mai buni sfătuitori, dar și cei mai buni planificatori. Este în regulă să vă faceți planuri de vacanță, însă pare a fi cam devreme să căutați bilete. Cei singuri pot flirta cu o persoană din străinătate sau care se află la o distanță mai mare.

Fecioară

Valorifică-te mai mult! Pune-te în evidență cum știi mai bine! Este  zi în care vei fi mult apreciată pentru imaginea ta și asta ar putea conta când te aștepți mai puțin. Chiar dacă ieși doar la cumpărături: strălucește!

Balanţa

Comunicarea în cuplu este foarte bună și poți reuși să rezolvi conflicte mai vechi și să rearmonizezi relația. Este o zi bună pentru flirt, pentru împăcări și pentru... îndrăgostit.

Scorpion

Gândul tău este la bani și la ce să faci și cum să faci să produci mai mult. Soluția poate veni fie de la locul de muncă, fie printr-un coleg, partener sau fost partener.

Săgetător

Este o zi favorabilă dialogului în cuplu și poți readuce scânteia în căsnicie, în relația pe care o ai, dacă știi cum să vorbești și ce să spui. Cei singuri pot flirta mai mult ca niciodată și chiar pot începe o relație acum.

Capricorn

Comunicarea cu cei din familie este excepțională și chiar ai șanse să abordezi subiecte sensibile pe care până acum evitai. Starea de sănătate este una foarte bună și ai energie, chef de viață și randament.

Vărsător

Clarifici ceva cu o persoană dragă, poate chiar cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte. Cei singuri pot cunoaște pe cineva care să le aprindă călcâiele prin intermediu internetului sau într-o scurtă deplasare.

Peşti

Cineva din familie îți face un cadou sau te susține financiar pentru a-ți îndeplini o dorință. Oricum, se întrevăd beneficii materiale din partea părinților sau din partea unor rude, persoane cu care locuiești în aceeași casă.