Horoscopul zilei de 18 aprilie 2018

Berbec

Începi ziua cu mult stres pentru că ai multe de făcut la serviciu astăzi și multe altele de rezolvat după. Chiar dacă știi că te așteaptă o zi grea, tu tot ai zâmbetul pe buze și ai energie pozitivă din plin, cât să le dai și altora. Bravo ție!

Taur

Astăzi pui relația de cuplu pe primul loc, iar asta o să-ți aducă o serie rezultate interesante... În primul rând, partenerul va remarca acest lucru și îți va întoarce gestul frumos, în al doilea rând s-ar putea să te trezești și că îți face o propunere inedită, foarte tentantă!

Gemeni

Azi ai toate șansele să te îmbogățești... fie că găsești bani pe stradă, fie că te trezești cu o moștenire sau cu o mărire neașteptată de salariu, s-ar putea să dea cumva norocul peste tine. Ai grijă cum primești această veste!

Rac

Astăzi te străduiești din răsputeri să termini tot ce ai de făcut, deși lucrurile nu sunt ușor de rezolvat. Chiar deloc... Oamenii din jur parcă îți pun piedici și nu vor să te lase să-ți atingi scopul. Să fie invidie sau le-ai greșit și tu cu ceva?

Leu

Astăzi primești vești legate de cineva din străinătate. Pot fi vești bune, dar pot fi și vești mai puțin plăcute... Totul ține de modul în care tu vezi lumea din jur și de felul în care percepi anumite schimbări. Calmează-te, pentru că nu e nimic foarte grav.

Fecioară

Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut și nu mai da atenție tuturor oamenilor din exterior și tuturor lucrurilor care se întâmplă în jurul tău. În felul acesta n-o să-ți mai termini niciodată treaba. Știe toată lumea că poți fi o persoană extrem de organizată, drept urmare... organizează-te!

Balanţa

Ai s-ar putea să te cerți cu cineva de la muncă, pentru că nu vrei să renunți deloc la ideile tale. Tu crezi că ai mereu cea mai bună soluție, dar nu e întotdeauna așa, să știi. Încearcă să privești lumea mai deschis și să accepți că n-ai mereu dreptate.

Scorpion

Azi ai mari șanse să te întâlnești cu o persoană pe care ai iubit-o mult în trecut, o persoană care ți-a făcut și rău la un moment dat, dar pe care continui să o iubești în secret. Ai mare grijă cum te comporți, mai ales dacă ești într-o relație în prezent.

Săgetător

Nu e cea mai bună zi pentru întâlniri importante, așa că dacă aveai stabilită o întâlnire oficială azi, pentru un parteneriat de muncă sau pentru semnarea unui contract, mai bine amâni acest moment. E spre binele tău.

Capricorn

Te străduiești să reziști, dar nu mai poți, pur și simplu nu mai poți. Înainte de a ceda psihic, programează-ți o vacanță. Gândește-te la binele tău, la sănătatea ta și ia mai repede o decizie. Nu mai sta într-un loc care nu te face fericită.

Vărsător

Ai șanse mari să primești vești bune azi, dar spre seară, un conflict mai vechi reapare în viața ta și te dă cu totul peste cap. Pur și simplu o să-ți strice toată ziua, iar tu nu prea ai cum să oprești această energie negativă care vine din partea astrelor.

Peşti

Astăzi astrele sunt de partea ta. Poți face orice îți dorești, poți realiza absolut tot ce ți-ai propus, atâta timp cât nu faci compromisuri. Dacă ești dispusă să faci compromisuri, soarta ți se va schimba total. Șansa stă în mâinile tale.