Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019

Berbec

Este o zi foarte bună pentru activități sportive și de creație. Timpul petrecut cu persoana iubită devine deosebit de important pentru tine și romantismul va ieși la suprafață prin toți porii.

Taur

Reușești să echilibrezi o situație care vizează locuința sau să te împaci cu cineva din familie. Părinții sunt îngăduitori și înțelegători cu tine, dar nu profita și nu exagera în cerințe.

Gemeni

Ai nevoie de relaxare fizică și psihică, iar dacă-ți dorești cu adevărat să-ți menții starea de sănătate la cote înalte, atunci te sfătuim să te odihnești corespunzător și să eviți excesele de orice fel.

Rac

Este posibil ca astăzi să ai niște cheltuieli neplanificate care să-ți destabilizeze bugetul, așa că te sfătuim să fii foarte rațională în administrarea finanțelor.

Leu

Îți recomandăm să fii prudentă în dialog pentru că ai tendința de a dezvălui secrete, de a comunica și informații care nu trebuie spuse, care sunt confidențiale sau nu te privesc.

Fecioară

Un conflict cu prietenii poate fi destul de radical astăzi și nu este exclus ca de la un mizilic să se ajungă la o catastrofă. Atenție la tendința de degenera realitatea!

Balanţa

Ai tendința de a-i exploata pe cei din jur și acest aspect nu te pune deloc în valoare. Posibil să-ți duci la extrem un orgoliu personal și din cauza asta să intri în conflicte cu cei din jur.

Scorpion

Poți intra în conflicte cu superiorii și colegii de la locul de muncă, însă se pare că tu ești cea vinovată pentru că ești mult prea autoritară și nu ai motiv. Ai grijă!

Săgetător

Este o ocazie bună să te pui în valoare într-un colectiv, mai ales la un curs, seminar, ședință sau interviu pe care-l susții.

Capricorn

Dai dovadă de un orgoliu greu de înfrânat, iar această atitudine mai degrabă îți face rău decât să te ajute. Ai grijă că poți pierde niște oportunități (posibil chiar financiare)!

Vărsător

Ai putea fi percepută ca o persoană fără scrupule astăzi și, deși nu este o caracteristică a ta, ai tendința de a-i exploata pe cei din jur numai pentru ca lucrurile să iasă ca la carte.

Peşti

Starea de sănătate ți-ar putea juca feste astăzi și de aceea este recomandat să eviți stresul, activitățile fizice epuizante și alimentația nesănătoasă.