Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Berbec

Ar trebui să dai dovadă de mai multă prudență la locul de muncă și mai multă atenție în activitățile care au legătură cu zona profesională. Poți face niște greșeli și repercusiunile nu vor întârzia.

Taur

Te lași frământată de gânduri și nemulțumiri vizavi de carieră și ai impresia că orice ai face nu poți depăși pragul actual. Este un moment de stagnare profesională, iar tu îți dorești să evoluezi, să avansezi în funcție.

Gemeni

Dai dovadă de o încăpățânare ieșită din comun și te impui în fața tuturor la locul de muncă. Atitudinea ta va fi criticată și nu este exclus să intri în conflicte cu cei din jur.

Rac

Contextul astral de astăzi poate aduce niște discuții în contradictoriu cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri. Temele vizate sunt din sfera financiară, însă pot degenera și în cuplu se poate ajunge până la dezbaterea divorțului și se pune problema despărțirii.

Leu

Se anunță o zi plină la locul de muncă, iar oboseala te poate acapara, mai ales dacă nu te-ai odihnit suficient în weekend. Nu stai bine nici la capitolul concentrare și ar fi indicat să nu te suprasoliciți.

Fecioară

Te simță trădată, dezamăgită și chiar umilită de comportamentul partenerului de cuplu și ar fi indicat să-l excluzi din gândurile tale dacă vrei să faci față sarcinilor și responsabilităților de la locul de muncă. Discuțiile pe teme sentimentale ar trebui amânate pentru seară.

Balanţa

Îți dedici mare parte din zi activităților legate de gospodărie, treburi casnice amânate până acum și te simți copleșită de dialogurile pe care le poți avea cu membrii familiei, care pot fi obositoare și chiar enervante.

Scorpion

Dacă trebuie să susții interviuri, examene și teste astăzi, ar fi recomandat, în cazul în care nu le poți amâna, să fii foarte prudentă în exprimare și foarte atentă la detalii. În plus, fii atentă la tonul vocii, care poate deranja interlocutorii.

Săgetător

Ai șansa de a primi o sumă de bani astăzi, posibil care îți revine dintr-un proiect mai vechi. Pe de altă parte, poți avea parte de o surpriză plăcută la locul de muncă. Posibil să fii trimisă într-o delegație într-un loc pe care-ți doreai să-l vizitezi.

Capricorn

Dai dovadă de o concentrare remarcabilă astăzi și reușești să-ți pui în ordine sarcinile de la locul de muncă, ba chiar să finalizezi cu succes proiecte. Te poți ocupa cu încredere de activitățile care presupun migală și atenție.

Vărsător

Nu te simți în apele tale astăzi și ai tendința de a te retrage din activitățile care presupun prea multă socializare și de a te îndepărta de colegii prea vorbăreți și prea gălăgioși. Ai nevoie de momente de liniște, însă abia spre seară te poți bucura de ele.

Peşti

Te poți certa destul de rău cu un prieten, iar cuvintele aruncate acum s-ar putea să conducă către ruperea relației. Poate ar trebui să lași mai mult de la tine sau să eviți confruntările directe. Contextul astral favorizează conflictele cu cei din jur.