Horoscopul zilei de 17 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2017 - Berbec

Îți dedici mare o parte din timp problemelor care țin de credite, plata facturilor; abia dacă mai ai timp să te ocupi de treburile care vizează casa, familia. Relația cu partenerul de viață este destul de tensionată. Există acum posibilitatea de a afla informații legate de unele greșeli făcute în dragoste.

Taur

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2017 - Taur

Încă de la începutul acestei zile poți primi răspunsuri importante, legate de partener, de familie. Te poți deasemenea confrunta cu probleme financiare și oricât de mult efort ai depune pentru a fi la zi cu plata facturilor, a datoriilor parcă tot nu reușești să te liniștești. Ai sentimentul de neîmplinire, nesiguranță, blocaj în ceea ce privește realizarea unui ideal dar și în relația cu partenerul de viață.

Gemeni

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2017 - Gemeni

Poți primi susținere, în privința locului de muncă. Relația cu prietenii poate fi mult mai destinsă, încă de la începutul acestei zile. Acordă o atenție deosebită relației cu partenerul de viață care pare a fi acum destul de tensionată așa că nu risca să amplifici problemele deja existente din lucruri banale. Te poți aștepta la surprize neplăcute, dușmănii ascunse, care vizează cariera.

Rac

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2017 - Rac

Relația cu persoana iubită este și ea mult mai destinsă acum fiind un moment potrivit pentru a vă face promisiuni cu impact pe termen lung. Cert este că la jumătatea perioadei analizate poți fi pus în situația de a rezolva unele probleme cauzate de colegi. La sfârșitul acestei zile te poți bucura de un câștig oarecum neașteptat. Acordă o mai mare atenție la propria stare de sănătate.

Leu

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2017 - Leu

Ești mult mai preocupat de familie, ce îmbunătățiri ar mai trebui să faci prin gospodărie. Problemele financiare sunt parcă tot mai acute, reușind cu greu să ajungi „la liman”. Ești însă plin de energie, dedicat muncii, având ocazia să te bucuri de susținerea superiorilor. Activitățile desfășurate în străinătate sunt cât se poate de favorizate.

Fecioară

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2017 - Fecioara

Încă de la debutul acestei zile ai ocazia să faci o deplasare în interes de serviciu sau poate la rudele apropiate și care îți poate deschide noi orizonturi în ceea ce privește relațiile, dorința de a începe ceva nou, în plan profesioanal și/sau relațional. Relația cu familia este oarecum agitată, din această zonă putând să vină tot felul de reproșuri, acuzații mai mult sau mai puțin adevărate.

Balanţa

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2017 - Balanța

Te poți bucura de câștiguri financiare dar și de posibilitatea de a-ți pune în valoare anumite abilități, talente. Ai ocazia să începi niște cursuri care te pot avantaja în plan profesional. Este timpul să pui capăt unei profesii, unui domeniu care nu te face să te simți împlinit, motivat, mulțumit. Este acum șansa ta de a schimba direcția, de a te reorienta spre un traseu profesional care să fie pe placul sufletului tău.

Scorpion

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2017 - Scorpion

Comunicarea cu ceilalți oameni, îndeosebi cu copiii îți vor deschide o nouă viziune asupra propriei vieți. La locul de muncă poți da dovadă de mai multă spontaneitate, umor, dorința de a aduce ceva nou, original în echipa de lucru. Planul financiar este la limită. Dai dovadă de ambiție, curaj, voință și energie așa că nici tu nu prea știi de unde anume îți vin banii de care ai nevoie.

Săgetător

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2017 - Săgetător

Încă de la începutul acestei zile ai ocazia să constați că și bârfele sunt bune la ceva. Ai astfel ocazia să descoperi unele informații pe care le poți folosi în interes personal, pentru a atrage mai multe venituri. Ești oarecum nemulțumit de atitudinea unor rude, atunci când observă că ai „dat de greu”.

Capricorn

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2017 - Capricorn

Relația cu prietenii se poate dovedi benefică, încă de la începutul acestei zile. O informație deosebit de importantă poate să ajungă la urechile tale reușind astfel să rezolvi o problemă legată de casă, patrimoniu sau chiar poți achiziționa un obiect de valoare, la un preț avantajos.

Vărsător

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2017 - Vărsător

Ești în centrul atenției, încă de la începutul acestei zile. Relația cu prietenii se poate dovedi destul de păguboasă, mai ales în privința finanțelor. Nu da bani cu împrumut! Ești plin de energie iar dacă ai de susținut examene, vreun interviu, le cei putea trece cu bine. Ești pe cale să-ți împlinești un vis mai vechi, să dai un nou sens propriei existențe.

Peşti

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2017 - Pești

Nu prea ești în formă. Relația cu prietenii este destul de destinsă. În carieră pot avea loc schimbări favorabile și care îți pot aduce mai mulți bani în cont. Relația cu străinătatea se dovedește a fi de un real folos. Profită acum de oportunitatea de a pleca peste hotare, poate chiar să închei un contract de muncă pe termen lung.